Asiakaspalvelu

Lompakko

3 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta Batiste-tuotteita halvalla verkosta täältä Fyndiqista

Batiste tarjoaa tuoksuvan kuivashampoon, joka todella toimii. Heidän hiustenhoitotuotteitaan käyttävät monet ja suosion syynä on se, että ne saavat hiukset virkistämään pienellä potkulla ilman suihkun tarvetta. Joskus et kestä tai ehdi pestä hiuksiasi aamulla, niin Batiste-tuotteet kuivashampoon muodossa, joissa on tuoksuja kuten Tropical Coconut, Blush Floral ja Fresh ja paljon muuta, ovat täydellinen tapa kirkastaa hiuksiasi. Sen lisäksi, että se saa turvotuksen näyttämään juuri pestyltä, se myös tuoksuu erittäin hyvältä. Hyödynnä tilaisuus ostaa Batiste edullisesti netistä täältä Fyndiqista jo tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Mitä tulee hiustenhoitoon, täältä löytyy paljon hyviä tuotteita. Muista kategorioista löydät tavalliset shampoot, hoitoaineet ja muut hiustuotteet! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Kuivashampoo jolla on vaikutusta

Kuivashampoomarkkinoilla on erilaisia ​​merkkejä, Batiste on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista. Heidän tuotteissaan on paljon erilaisia ​​tuoksuja ja ominaisuuksia. Esimerkiksi bruneteille löytyy shampoo, joka ei vaalenna hiusjuuria ja blondeille vaaleampia variantteja, jotka eivät tahraa päänahkaa. Jos etsit volyymia, löydät valikoimasta Heavenly Volumen ja jos haluat tuoksua kirsikoita, löydät Batiste Cherryn. Valitse ja löydä suosikkisi. Osta verkkokaupasta meiltä kauniimpi kampaus Batiste-tuotteilla!