Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Galaxy S -mallit

36 490 Edullisia ostoksia

Lompakkokotelot ja reunasuojukset netistä

Samsung Galaxy S oli markkinoille tullessaan kuin taivaan lahja, sillä siitä on saatavissa monenlaisia eri malleja. Riippumatta siitä, onko sinulla S2 Mini vai Galaxy S Advanced, löydät täältä kaikki tarvitsemasi ja haluamasi lisävarusteet. Meillä on suuri valikoima ja edulliset hinnat. Tarjoamme kaikkea Samsung Galaxy s4 -kuorista Galaxy s3 -käsivarsikoteloihin, ja molemmista vaihtoehdoista on luonnollisesti saatavissa useita malleja ja värejä. Tutustu tarjontaamme ja tilaa edulliset lisävarusteet Galaxy S -malleille jo tänään.

Vinkit onnistuneisiin ostoksiin

Tältä sivulta löydät lisävarusteet kaikille erilaisille Galaxy S -malleille, joten tarkista, että olet valinnut oikeanlaisen Samsung Galaxylle tarkoitetun kuoren ennen kuin klikkaat osta-nappia! Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä reklamaation, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun niin autamme asian hoitamisessa.

Suosittu älypuhelin

Galaxy S julkaistiin vuonna 2010, ja siitä on tullut vuosien saatossa yksi kaikkien aikojen suosituimmista älypuhelimista. Nykyään valittavana on useita erilaisia Samsung Galaxy S -puhelimia, ja tietenkin myös koko joukko erilaisia suojaavia ja tyylikkäitä lisävarusteita. Suoja on ehdottoman tärkeä, olipa sinulla mikä malli hyvänsä. Samsung-puhelintasi suojaa parhaiten tukeva kotelo tai kuori, ja näyttöä varten tarvitaan luonnollisesti näytönsuoja. Meillä Fyndiqillä valikoima on suuri ja hinnat edulliset. Tervetuloa tilaamaan tuotteita!