Asiakaspalvelu

Pohjalliset

2 113 edullisia ostoksia


Suodata

Osta pohjallisia edullisesti täältä meiltä Fyndiqista

Omistatko kenkäparin, josta todella pidät, mutta joista voi myös haiseilla jalkoja tai selkäkipuä Silloin ratkaisu voi olla pari kunnolliset pohjalliset! Sitä löydät meiltä Fyndiqista runsaasti, ja tietysti on monia edullisia pohjallisia, joista valita - kaikki eri tarkoituksiin! Entä esimerkiksi hyytelöpohjallinen kantapään kannujen estämiseksi tai kenties nahkainen, joka ehkäisee pahoja hajujä Selaa valikoimaa ja löydä jalkaasi sopivat pohjat!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Eri pohjallisilla on erilaisia ​​toimintoja, joten lue tuotekuvaus ennen kuin päätät minkä pohjallisen haluat ostaa, niin voit olla varma, että valitsit oikein. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kauniit jalat pohjallisilla

Jalat ovat se kehon osa, jota käytämme eniten, joten on tärkeää, että meillä on kunnolliset kengät, ja myös kenkien sisällä kunnolliset pohjat - ja pohjat löydät meiltä. Siinä on pohjallisia onttoja jalkoja varten, vuoratut pohjalliset kylmiin päiviin sekä sekä hyytelö- että korkkipohjalliset, jotka estävät kaikenlaisia ​​​​jalkoihin liittyviä ongelmia. Ehkä tarvitset ylimääräistä seisomista urheillessasi tai haluat vain olla hieman pehmeämpi litteissä kengissäsi? Meillä on pohjallisia kaikille jaloille, sekä hänen että hänen jaloilleen, useita eri kokoja, malleja ja materiaaleja - voit tinkiä!