Asiakaspalvelu

Tuholaiset & Hyönteiset

4 528 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halpoja tuholaistuotteita & hyönteiset verkossa

Se ryömii, surina ja kahisee pieniä hyönteisiä ympärilläsi. Ja tietysti se on okei, jos olet metsässä, mutta ei todellakaan sisällä kotonasi! Oletko sinä? Fyndiq on koonnut laajan valikoiman halpoja tuholaisia ​​ja hyönteisiä vastaan, joita löydät netistä meiltä ja joskus tarvitaan juuri tuholaistorjuntaa! Valitse ja tuhoa kontrollisuihkeiden, ansojen ja naarmujen joukosta. Tervetuloa ostoksille

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Pidätkö huoltä ostaa lisää tuotteita kotiin, kun teet ostoksia meillä osoitteessä Fyndiq - meillä on sama toimitus riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta ostat! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. autamme sinua asiassasi.

Kärpästen ja hyttysten ansoja tai hämähäkinseittejä?

Tietenkin sanotaan, että he pelkäävät sinua enemmän kuin sinä heitä, mutta ei koskaan tee kaikkensa pitääksesi hyönteiset loitolla! Oletko sinä? Fyndiq tietää, kuinka pienten hyönteisten, hyttysten, rottien ja hämähäkkien antaminen voi tehdä kodistasi kodin, mutta me tiedämme myös? miten saat? eroon heidän kanssaan. Katso esimerkiksi tarkemmin Pest Reject -tuote, joka työnnetään suoraan pistorasiaan ja raaputtaa sitten pois hyttyset ja hämähäkit sekä muut pienet hyönteiset ja rotat. Miten? Laite lähettää ultraääntä ja sähkömagneettisia kenttiä, jotka saavat hyönteiset pakenemaan. Tuote on turvallinen sekä lemmikkieläimille että lapsille ja yksi laite per huone riittää päästämään eroon tuholaisista!