Asiakaspalvelu

Tyynyt

2 371 edullisia ostoksia

Laaja valikoima untuen tyynyjä, raskauden tyynyjä ja vartalotyynyjä. Valitse paljon erilaisia ​​malleja, värejä ja muotoja. Hintojen löytäminen ja nopea toimitus!


Suodata

Nuku hyvin mukavan tyynyn kanssa

Yksi tärkeimmistä mukavan ja syvän unen ainesosista on todella mukava tyyny, johon voit laittaa pään. Jos sinulla on väärä tyyny, joka ei sovi makuuasentoon, sinulla voi helposti tulla ongelmia niskan ja selän kanssa. Tähän kategoriaan netissä Fyndiqissa olemme koonneet suuren valikoiman edullisia unityynyjä ja meillä on useita eri versioita, jotta jokainen voi löytää itselleen sopivan! Tervetuloa etsimään unityynyä tänään upeisiin yöuniin!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tarvitsetko pehmeän peiton tehdäksesi sängystä todellisen unelmapaikan? Sitten löydät sellaisen katsomalla peittojen joukosta täällä meidän kanssamme. Opit löytämään sellaisen, jonka kanssa nukut kuin unta! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Päätä tukevat tyynyt

Sen lisäksi, että makuutyynyllä on mukava maata, sen tulee myös tukea hyvin päätä ja niskaa. Täältä löydät esimerkiksi Tempurin tyynyn, jossa on kaareva reuna, muotoiltu antamaan oikea tuki. Nukkumatyynyn reuna auttaa myös niskaa riippumatta siitä, nukutko kyljelläsi vai selällään. Mukana on myös todella pehmoinen tyyny, jonka voi muotoilla haluamallasi tavalla mukavan tuen saamiseksi. Se voi olla hyvä ihmisille, jotka nukkuvat vatsallaan ja ehkä siksi he eivät voi tai halua tyynyä, jossa on reuna!