Asiakaspalvelu

Työkalut

385 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta meiltä kaikki tarvitsemasi työpajalaitteet verkosta

Tykkäätkö viettää päiväsi työpajassa, kotona autotallissa vai ammattitaidollä Teemme tämän Fyndiqissa, ja siksi tiedämme oikeanlaisten laitteiden tärkeyden. Olemme koonneet verkkoon tänne kaikki tarvitsemasi työpajavarusteet - riippumatta siitä haluatko täydentää valikoimaa kotipajassa vai työpaikan ammattipajarakennuksessa. Tervetuloa hankkimaan meiltä edullisia työpajavarusteita jo tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Etsitkö tiettyjä työkaluja tai tuotteita tietystä merkistä? Käytä älykästä suodatustoimintoamme ja näet vain ne korjaamolaitteet, jotka haluat ostaa tänään! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kaikki pitävät kunnollisista konepajavarusteista

Olemme koonneet yhteen paikkaan kaiken kokoonpanosarjoista ja hiomakivistä pylväsporeihin ja muihin konepajakoneisiin. Joten etsitpä sitten työpajatarvikkeita, kuten valmiita työkalupaneelia ja ProPlus-jakkaraa kaksinkertaisella askelmalla tai Stanley-kärryä taitettavalla alustalla, täältä löydät etsimäsi. Laajasta työpajavarustevalikoimastamme löytyy kaikki mitä todellinen työkalujen ystävä voi toivoa ja vähän enemmänkin. Joten kun haluat täydentää työpajaa todella ammattimaisella tavaralla, täältä Fyndiqista löydät nämä - ja samalla tehdä puhtaita kehyslöytöjä!