Asiakaspalvelu
AloitussivuKampanjat
Black Week 2023 – Löydä suosikkisi Black Weekin aikana

Black Week 2023 Fyndiqilla

Valmistaudu vuoden suurimpaan ostotapahtumaan! 20. marraskuuta - 26. marraskuuta Fyndiq juhlii Black Weekia, ja Black Friday on 24. marraskuuta.

Valitut kategoriat

Katso koko Black Week valikoimamme

Etsitkö jotain erityistä? Tarkista kategoriamme valituista löydöistä! Löydä kaikki uskomattomat Black Week -tarjouksemme!

Valmistaudu vuoden suurimpaan shoppailutapahtumaan! 20.-26. marraskuuta Fyndiq juhlii Black Weekiä, Black Fridayna 24. päivä – sama päivä kun palkkapäivä! Päivitä tyylisi trendikkäillä kortinpitäjillä, ainutlaatuisilla nauhoilla, tyylikkäillä laukuilla, elegantilla rannekkeilla ja tyylikkäillä aurinkolaseilla uskomattoman alennetuin hinnoin. Päivitämme tarjouksiamme päivittäin Black Weekin aikana. Mutta muista, parhaat löytömme myydään usein loppuun nopeasti. Joten älä odota – kun se on poissa, se on poissa! Kiirehdi ja osta nyt! Nämä tarjoukset eivät kestä ikuisesti. Varmista muotilöytösi Fyndiqilla Black Weekin aikana, kun varastoa on jäljellä!

Mikä on Black Friday ja Black Week?

Black Friday on yksi maailman tunnetuimmista ostospäivistä. Alun perin Yhdysvalloista, tämä päivä merkitsee joulushoppailun alkua. Monet kaupat, mukaan lukien Fyndiq, tarjoavat todella hyviä tarjouksia, mikä tekee siitä täydellisen päivän saada parhaat diilit. Mutta mitä monet eivät tiedä, on että Black Friday on kasvanut tarjousviikoksi, joka tunnetaan nimellä Black Week.

Milloin Black Week alkaa?

Black Week alkaa yleensä muutama päivä ennen Black Fridayta. Tämä antaa kuluttajille mahdollisuuden napata parhaat Black Week -tarjoukset Fyndiqilta pidemmän ajanjakson aikana kuin vain yhtenä päivänä. Joten jos mietit "milloin Black Week alkaa?", voit odottaa sen alkavan marraskuun puolivälissä.

Löydä parhaat löydöt Fyndiqilta

Helpottaaksemme sinua miljoonien tuotteidemme joukosta olemme Fyndiqilla valinneet parhaat löydöt. Black Weekin ja Black Friday 2023 aikana Fyndiq korostaa useita eri kategorioita. Näiden valittujen kategorioiden joukosta löydät:

  • Kauneus ja terveys

  • Urheilu ja vapaa-aika

  • Asusteet

  • Koti

  • Lelut

  • Mobiilitarvikkeet

Kauneus ja terveys Black Weekin aikana

Kuka ei haluaisi tuoksua ihastuttavasti? Katso parfyymivalikoimaamme, ehkä löydät seuraavan suosikkituoksusi. Ja hei, jos haluat tehdä kynnet kotona, meillä on juuri mitä tarvitset. Haaveiletko täydellisistä tekokarvoista, jotka näit TikTokissa? Meillä on ne!

Lisää urheilua Black Week -tarjousten avulla

Onko aika tehostaa harjoittelurutiiniasi? Varmista, että sinulla on hyvä vesipullo käsillä. Ja jos harjoittelet ulkona nyt kun pimenee, katso heijastinliivimme. Lisäksi meillä on huipputarjouksia harjoitusvälineistä.

Asusteet? Kyllä kiitos!

Etsitkö sitä pientä lisää asuusi? Meillä on tyylikkäitä kortinpidikkeitä, lompakoita hienoilla yksityiskohdilla ja koruja joka makuun. Ja jos haluat antaa kenkillesi hieman rakkautta, tarkista nauhamme ja muut kenkätarvikkeemme.

Tee kotisi viihtyisämmäksi Black Fridaynä

Kotisi ansaitsee jotain uutta! Laattakoristeista tyylikkääseen sisustukseen ja keittiövälineisiin. Ja tiedätkö mitä? Valaistuksemme voi todella muuttaa huoneen tunnelmaa.

Lelut? Lasten paratiisi!

Anna lasten silmien loistaa! Pehmeistä Squishmallowista koululaukkuihin, rakennuspalikoihin ja palapeleihin – meillä on kaikki leikkihetkiin.

Mobiilitarvikkeet Black Fridaynä

Tarvitsetko jotain uutta puhelimeesi? Olipa kyseessä sitten laturi iPhone 15:lle, uusi kuori tai ehkä uudet kuulokkeet, meillä on mitä tarvitset!

Joten jos etsit parhaita tarjouksia näissä kategorioissa, pidä Fyndiq silmällä!

Päivän Merkitys

Black Friday 2023, kuten aikaisempina vuosina, odotetaan houkuttelevan paljon asiakkaita sekä verkossa että fyysisissä kaupoissa. "Milloin on Black Friday" on aina marraskuun neljäs perjantai. Vuonna 2023 se on 24. marraskuuta. Mutta kuten aiemmin mainittiin, niille, jotka ovat kiinnostuneita tekemään löytöjä Fyndiqilla, parhaat tarjoukset alkavat jo ennen Black Weekiä.

Joten kuinka valmistaudut?

Hyödyntääksesi parhaita Black Week ja Black Friday -tarjouksia vuonna 2023, erityisesti Fyndiqilla, aloita tekemällä lista siitä, mitä tarvitset tai haluat. Sen jälkeen voit seurata Fyndiqia ja muita suosikkikauppojasi sosiaalisessa mediassa, tilata uutiskirjeitä ja pitää silmät auki mainoksille, jotka voivat antaa sinulle vihjeen tulevista tarjouksista ja alennuksista.