Asiakaspalvelu

Seinäkoristeet

30 600 edullisia ostoksia


Suodata

Sisusta kotisi seinätarroilla

Sisustustrendit ovat pysyvä ilmiö, ja kaikista meistä on mukavaa sisustaa kotiamme vähän hienommaksi, mukavammaksi ja viihtyisämmäksi. Koti on paikka, joka on peilikuva heistä, jotka siellä asuvat. Jos tuntuu siltä, että et halua ostaa uusia huonekaluja tai kerätä enempää tavaraa pölyttymään hyllyillesi, sisustustarrat ovat ihan superhyvä ratkaisu! Ne eivät vie tilaa, mutta voivat muuttavat huoneen ilmeen täydellisesti. Sisustustarroista löytyy erilaisia variantteja, yksittäisiä sanoja, tekstejä ja muista seinäkoristeita, joilla voit kohottaa huoneen tunnelmaa ja luoda niillä viestejä tai muuten vaan kaunistusta. Lastenhuoneisiin on myös omia seinäkoristeita, jonne ne sopivat hyvin, ja lapset pitävät niistä. Kun lastenhuoneiden sisustus vaihtuu usein, niin muutos on helppo tehdä seinäkoristeilla.

Vinkkejä onnistuneisiin hankintoihin

Seinäkoristeita on helppo käyttää, asettaa seinään ja ottaa pois. Vain mielikuvituksesi on rajana! Jos sinulla on kysymyksiä tilauksesi osalta tai haluat reklamoida ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Käytännöllinen seinäteksti hauskempaan arkeen

Keittiö ja kylpyhuone ovat usein kaakeloituja, jolloin kaakelitarroille voi löytyä käyttöä! Joskus se voi olla seinäkoristeen teksti, esimerkiksi vaikkapa resepti. Tarrat sopivat hyvin laitettavaksi keittiöön, jossa niistä on iloa, kun ei tarvitse etsiä keittokirjoja tahmaisilla sormilla tai tahria kännykän ruutua reseptiä etsiessä! Laita vaikka muistutus siitä, että kylpyhuoneessa vessanpöntön kansi pitää sulkea tai miksipä et laittaisi muistutusta ulko-oveen, että muistat ottaa mukaan avaimet, kännykän ja kukkaron. Kiinnitä tarroilla seinään inspiroiva sitaatti, jonka näet heti ensimmäiseksi aamulla, niin saat siitä heti loistavan alun päivällesi.