Asiakaspalvelu

Vetimet & nupit

43 620 edullisia ostoksia


Suodata

Uusia nupit

Keittiö, lipasto tai mikä tahansa kaappi saa aivan uuden tunnelman uusien ovennuppien ja varusteiden myötä. Täällä Fyndiqissa olemme koonneet suuren valikoiman halpoja silmuja useissa eri lajikkeissa ja muodoissa. Täältä löydät nahka- ja kuparihelat, tyylikkäät messingiset kahvat ja posliiniset ovenkahvat kaikissa mahdollisissa kuvioissa ja väreissä. Entä nuhjuinen chic? Tai kenties kullattu pöllönnuppu uudelleenmaalatussa kaapissä Verkko-ostokset meillä on helpompaa kuin koskaan, joten hyödynnä tilaisuus ostaa kaikki tarvitsemasi tässä ja nyt!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tarvitsetko sekä kahvoja että varusteitä Täältä löydät molemmat! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

On hauskaa tehdä itse uusiksi

On suositumpaa kuin koskaan tehdä huonekalusi uusiksi muutamalla erilaisella tempulla. Esimerkiksi pienellä värillä ja uusilla silmuilla toimistosta tulee melkein kuin uusi! Ja keittiön voi helposti sisustaa uusilla messinkikahvoilla sen sijaan, että se olisi kokonaan remontoitu. Tee itse koukku (= tee se itse) sinäkin ja tee kuluneet tai vanhentuneet huonekalut uusilla varusteilla, olivat ne sitten ruostumatonta terästä, maalattua posliinia, enkelillä varustettua ovennuppia tai kenties pääkalloa. Päästä irti ja luo vapaalla kädellä! Kiirehdi löytääksesi täältä Fyndiqista!