Asiakaspalvelu
Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto
Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto
Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto
Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto

Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto

16,00 €


Arvioitu toimitus

To, 6 kesä - ke, 12 kesä

8-12 työpäivää


Tuotteen kuvaus


Kuvaus: Pressa ut ditt favoritkött och dina favoritkryddor till en konsekvent och perfekt förpackad hamburgare. Hamburgpressen är gjord av avluminiumlegeringsmaterial, med stark styvhet och motståndskraft mot deformation och brott.
En djup kopp för att behålla din fyllning, läckagesäker och kan användas till hamburgare, köttpajer och riskkor.
En non-stick-yta hjälper till att hålla köttfärsen intakt under borttagning och snabba rengöringsprocesser. Tvätta alla komponenter med varm tvål och sjömän, som kan hålla i flera år.
Du kan inte bara använda vår hamburgerpress för att göra köttbiffar, utan du kan också lägga dem på elden eller järnplattan för att genast tillaga köttet. Det sparar tid och energia.
Tekniset tiedot: Materiaali: Alumiini.
Storlek: 12 * 8 cm.
Paketti sisältää: 1 * Grillad rund hamburgerpress

Artikkelin numero

7305275c-63f9-4ac8-80d2-a867a56df674


Burgerpress manuell köttpress tarttumaton beläggning hamburgerköttpress köttpajpress hamburgerköttpress muoto

16,00 €


Arvioitu toimitus

To, 6 kesä - ke, 12 kesä

8-12 työpäivää



Ilmoita artikkeli

Ilmoita tähän artikkeliin liittyvästä oikeudellisesta ongelmasta

Olet tekemässä EU:n digitaalipalvelulakiin perustuvan oikeudellisen valituksen.

Ilmoita artikkeli

Ilmoita tähän artikkeliin liittyvästä oikeudellisesta ongelmasta

Olet tekemässä EU:n digitaalipalvelulakiin perustuvan oikeudellisen valituksen.