2 metrin USB-C-kaapeli Samsung / Sony / Huawei / LG Black2 metrin USB-C-kaapeli Samsung / Sony / Huawei / LG Black2 metrin USB-C-kaapeli Samsung / Sony / Huawei / LG Black
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut jälleenmyyjän varastosta

2 metrin USB-C-kaapeli Samsung / Sony / Huawei / LG Black

€6,99


Arvioitu toimitus

to, 11 elo - pe, 19 elo

1-7 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

WOZINSKY

Tuotteen kuvaus

USB-C 2 -mittari, joka soveltuu Android-laitteiden, kuten Samsungin, Huawein, LG:n, Sonyn ja muiden lataamiseen ja synkronointiin.

Tavaramerkki: Wozinsky
Tyyppi: Pikalatauskaapeli
Liittimen tyyppi: USB-C
Käyttötarkoitus: Laitteen lataus ja tiedonsiirto
Setin sisältö:

1x Pikalatauskaapeli: USB-C
Pääpiirteet:

Vahvistetut kaapelikärjet
Laitteen suojaussiru
Erittäin nopea lataus
Turvallinen tiedonsiirto
Jännitteiden vastustuskyky
Tukeva ja turvallinen valmistus

USB-C Wozinsky -pikalatauskaapeli on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Sen ulkopuoli on päällystetty mukavalla silikonilla. Tämän pinnoitteen tarkoitus on suojata esinettä vääntymiseltä ja hankaukselta. Vahvistetun materiaalin käyttö ulkorakenteessa lisää kaapelin kestävyyttä - se kestää rasituksia jopa 80 kg asti. Molemmat kaapelin kärjet ovat lisävahvistettuja. Tämä estää yleisimmät vammat, kuten murtumat ja hankaukset.

Uusin teknologia

USB-C-pikalatauskaapeli käyttää uusinta tekniikkaa. Esineen kärjessä on erityinen siru, joka ohjaa virtaa ja suojaa ladattua laitetta mahdollisilta vaurioilta.

Nopea lataus ja helppo tiedonsiirto

USB-C-pikalatauskaapeli tukee laitteiden nopeaa latausta. Tämän ansiosta saat laitteesi täyteen hyvin nopeasti. Tuote auttaa myös yhdistämään matkapuhelimen kannettavaan tietokoneeseen ja siirtämään tärkeimmät tiedot tai tiedostot. Tästä on hyötyä, kun haluat varmuuskopioida valokuvasi tietokoneen kiintolevylle. Tällainen laite on myös käytännöllinen työssä.Väri

Black

Yhteystyyppi

usb-c

Paino, gramma

30

Artikkelin numero

e4785630-c8af-4dd8-9e1a-61e515818f3a


Tarjouksia sinulle