Asiakaspalvelu

1 000 palaa

855 Edullisia ostoksia

Laaja valikoima halpoja arvoituksia 1000 kappaletta. Haasta itsesi, perhe tai ystävät palapelillä. Laajassa valikoimamme löydät luonnon, maisemien, hyvin tunnettuja maalauksia ja paljon muuta. Löydä palapeli kanssamme!


Suodata

Löydä halpa 1000 palanen palapeli verkosta täältä

Haluatko haastaa päättelytaitosi? Sitten voi olla hauskaa koota 1000 palan palapeli! Kun sinulla on halpa 1000 palanen palapeli, pakotat aivot todella keskittymään, kun kokoat palapelin - ja se on itse asiassa todella hauskaa ajanvietettä. Valitset palapelin vaikeustason - jotkut 1000 palaset palapelit ovat vaikeampia kuin toiset. Ehkä haluat koota kauniin maisema-aiheen vai houkuttelevatko ne enemmän geometriset muodot? Täältä löydät 1000 palapelin jokaiseen makuun ja tyyliin, joten sinun tarvitsee vain valita, minkä palapelin haluat lisätä. Tervetuloa ostoksille tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Haluatko saada vakavan haasteen pulmien ratkaisemisessä Sitten sinun kannattaa tutustua muihin jopa 2000 palan pulmapeleihimme ja hankalia pulmapeleihimme! Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai haluatko valittaa ostoksestasi? Ota rohkeasti yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi! Meillä on aina Kuluttajaostolain mukainen ostos avoinna ja autamme sinua palautuksissa. Tee kaupat kunnolla ja valitse maksatko suoraan, osamaksulla tai laskulla

Puzzle 1000 palapeliä yhdessä

Laitatko palapelit yleensä yksin? Sinun ei todellakaan ole pakko tehdä niin! 1000 palan palapeli on täydellinen tehdä yhdessä. Joko teet sen olohuoneen pöydän ympärillä koko perheelle tai asetat sen kahdelle kädelle, sinä ja suosikkiihmisesi. Mutta 1000 palaset palapelit voivat kaikki osallistua palapelin kokoamiseen - eikä kenenkään tarvitse närkästyä palasista. Auta toisiamme ja anna palapelimotiivin ilmaantua hitaasti, kun lisäät oikeat palat. Yhtä mukavaa vanhoille kuin nuorille! Joten, mitä sinä odotat? Osta 100 palan palapeli nyt!