Laturit Apple

637 Edullisia ostoksia

Täältä löydät laajan valikoiman Apple -latureita useimmille malleille ja tuotteille. Esimerkiksi, löydät laturit iPhonelle, iPadille tai MacBookille. Langattomien laturien, seinälaturien ja sovittimien lisäksi löydät myös USB -kaapelit, telakointiasemat ja autolaturit. Tervetuloa etsimään halpoja latureita iPhonelle ja iPadille tänään!


Miten valita oikea Apple- laturi?

Oikean Apple -laturin valinta riippuu täysin siitä, mitä haluat ladata. Eri Apple -tuotteissa on erilaiset liitännät, joten iPhonea ja MacBookia ei voi ladata samalla laturilla. Jos sinulla on MacBook, saattaa MagSafe 2 -virtasovitin olla sopiva vaihtoehto. Mikäli sinulla on puolestaan Apple-puhelin, eli iPhone, kannattaa pikemminkin tarkastella USB-C lightning-kaapeleita lähemmin.

Mitä maksaa Apple- laturi?

Fyndiqiltä löydät paljon halpoja Apple -latureita, joista valita. Sekä alkuperäiset laturit

että muilta tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Deltacolta ja Championilta, eri hintaluokissa. Valitse sinulle ja lompakollesi parhaiten sopiva Apple -laturi!

Onko Apple-laturi vaarallinen?

Ei, Apple -laturi ei ole vaarallinen, jos käytät sitä oikein. Älä koskaan jätä laturia pistorasiaan, kun et lataa Apple -laitettasi. Tarkista myös aina, että Apple -laturisi on CE-merkitty, äläkä koskaan käytä rikkinäistä tai viallista laturia.