Asiakaspalvelu

Kuoret

1 384 edullisia ostoksia

Fyndiqista löydät useita erilaisia siistejä ja tyylikkäitä koteloita Samsung Galaxy s23 Ultra -puhelimelle. Matkapuhelimessa on aina hyvä olla kotelo, sillä koskaan ei tiedä, mitä kaikkea voi tapahtua! Varmista, että matkapuhelimesi on mahdollisimman hyvin suojattu vaurioilta käyttämällä koteloa. Lisäksi matkapuhelimesi näyttää paljon siistimmältä, kun siinä on kotelo, varsinkin jos siinä on tyylikäs ja ainutlaatuinen muotoilu. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi kotelon, ehkä jopa kaksi tai kolme. Osta useampia, jotta voit vaihtaa niitä aina halutessasi!


Suodata

Minkä kuoren valitset?

Värillinen vai läpinäkyvä? Muovia vai silikonia? Kotelo, jossa on korttipaikka vai kickstand? Se, minkä kotelon tai kotelot valitset Samsung s23 Ultra -puhelimeesi, riippuu siitä, miten käytät matkapuhelintasi ja myös siitä, mihin tarkoitukseen haluat kotelon palvelevan. Oletko eniten huolissasi mahdollisista vaurioista ja haluat suojata matkapuhelimesi mahdollisimman hyvin? Silloin kannattaa harkita vankan kotelon ostamista, joka on valmistettu metallista tai silikonista, sillä molemmat materiaalit vaimentavat iskuja ja kestävät paljon käyttöä. Muovi on myös hyvä materiaali iskuja vaimentaviin koteloihin, mutta käytetystä muovityypistä riippuen se ei välttämättä ole yhtä kestävä kuin muut materiaalit.

Vai etsitkö koteloa, joka antaa puhelimellesi lisätarkoituksen, kuten koteloa, jossa on korttipaikka? Tällöin lompakkosi on aina mukanasi niin kauan kuin kännykkäsi on mukanasi, mikä on erittäin fiksua niille, jotka unohtavat helposti lompakkonsa, mutta joilla on kännykkä aina mukanaan. Kotelo, jossa on kickstand, on loistava niille, jotka katsovat usein elokuvia tai videoita puhelimestaan - sinulla on aina pieni elokuvateatteri taskussa!

Minkä tahansa materiaalin valitsetkin Samsung Galaxy s23 Ultra -matkapuhelimen koteloon, on hyvä idea valita myös muotoilu, josta pidät. Onko sinulla jokin suosikkisarja? Laajasta valikoimastamme löydät monia erilaisia koteloita eri sarjojen malleilla! Suosikkimerkki? Väri? Kuvio? Löydät meiltä kotelon, josta pidät eniten.

Löydä meiltä!

Etsitkö myös koteloita Samsung Galaxy s23:lle tai Samsung Galaxy s23 Plussalle? Älä sitten jätä väliin valikoimaamme koteloita näille kahdelle kännykälle. Muista, että voit aina ottaa yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä valituksen. Me autamme sinua kotelon kanssa!

.