Asiakaspalvelu

Kuoret

953 Edullisia ostoksia

Suojaa matkapuhelimesi turhilta naarmuilta, kulumiselta ja vaurioilta käyttämällä koteloa! Fyndiqista löydät laajan valikoiman koteloita eri malleissa, väreissä ja materiaaleissa. Ilmaise omaa tyyliäsi ainutlaatuisella ja tyylikkäällä Samsung s23 Plus -kotelolla ja tee tinkiä satojen tuotteiden joukosta kanssamme!


Suodata

Miksi sinun pitäisi käyttää kännykkäkoteloa

Et ole varma, pitäisikö sinun ostaa kotelo kännykkääsi vai ei? Muista, että voit nostaa matkapuhelimesi jälleenmyyntiarvoa, jos se on parhaassa mahdollisessa kunnossa, kun myyt sen eteenpäin. Käyttämällä koteloa ja myös näytönsuojaa varmistat, että matkapuhelimesi on asianmukaisesti suojattu seuraavaa käyttäjää varten. Lisäksi matkapuhelin näyttää yleensä paremmalta, kun siinä on siisti kotelo kuin ilman. Voit personoida puhelimesi - se helpottaa myös puhelimesi löytämistä muiden samanlaisten joukosta, jos olet kadottanut sen. Nykyään useimmat älypuhelimet näyttävät samalta, joten oman puhelimesi nopea tunnistaminen on suuri etu! Lisäksi kotelo on uskomattoman edullinen tapa suojata matkapuhelimesi. Mieti, kuinka paljon itse matkapuhelin maksaa koteloon verrattuna - jos näin pienellä investoinnilla voi saada aikaan niin suuren eron suojan suhteen, miksi et valitsisi sitä?

Käytännölliset ja siistit kotelot Fyndiqiltä

Monilla Samsung Galaxy s23 Plus -matkapuhelinkoteloillamme on useita erilaisia käytännön käyttötarkoituksia puhelimesi suojaamisen lisäksi. Meillä on esimerkiksi monia koteloita, joissa on takapuolella tasku, jossa voit säilyttää korttejasi. Meillä on myös koteloita, joissa on sormustelineet, joissa voit pitää puhelintasi helpommin, ja jopa koteloita, joissa on jalusta, joka helpottaa videoiden katsomista puhelimella. Väristä tai muotoilusta riippumatta löydät Fyndiqista kotelon, joka sopii puhelimeesi ja tyyliisi! Meiltä löytyy koteloita myös Samsung Galaxy s23:lle ja Samsung Galaxy s23 Ultralle, joten tartu tilaisuuteen ja tingi!