Asiakaspalvelu

Kuoret

2 411 edullisia ostoksia

Etsitkö uutta ja halpaa koteloa iPhone 13 pro max -puhelimellesi? Sitten olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Meiltä fyndiqilta löydät valtavan valikoiman kuoria ja koteloita eri väreissä, materiaaleissa ja kuvioissa. Meiltä löydät läpinäkyviä kuoria, värikkäitä, kimaltelevia tai kuviollisia. Meillä on jokaiselle jotakin. Löydä uusi kotelo iPhone 13 Pro max -puhelimellesi täältä!


Suodata

Miksi ostaa iPhone 13 pro max

Suoja Jokainen voi joutua onnettomuuteen ja siksi puhelimen suojaaminen voi olla erityisen tärkeää. Laajasta valikoimastamme täältä sivustolta löydät kuoret erittäin edulliseen hintaan. Meiltä löydät iPhone 13 pro max -kotelot, jotka sopivat kaikkiin viikon asuihin ja tilanteisiin. Tietysti meillä on iskuja vaimentavia koteloita ja tuotteita sormustelineillä, jotta saat paremman otteen puhelimesta. Vähennä vaurioiden riskiä ja osta uusi kotelo iPhone 13 pro max -puhelimellesi meiltä fyndiqistä!

Mikä iPhone 13 pro max -kuoren kotelo sopii sinulle?

Etkö ole varma, mikä kotelo sinun pitäisi valitä Harkitse, jos haluat kotelon, joka on tarkoitettu vain suojaamaan puhelinta, niin ehkä läpinäkyvä silikonikotelo on sinua varten. Jos haluat sen sijaan puhelimen erottuvan joukosta ja sopivan tyyliisi, voit valita kuvioiduista ja värillisistä kuoristamme. Ne teistä, jotka haluavat kaiken koottuna yhteen paikkaan, voit miettiä, sopiiko kotelo yhdistettyyn korttikoteloon sinulle. Jos etsit muita lisävarusteita puhelimellesi, voimme neuvoa latureistamme.

Vinkki ennen kuoren ostamista

Muista, että tällä sivulla olevat kuoret sopivat täsmälleen 13 pro max -puhelimeen. Ota siis ensin selvää, mikä malli sinulla on ennen ostoa. Haluamme myös neuvoa sinua lukemaan tuotteista ennen tilaamista saadaksesi parhaat tulokset. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Toivomme, että olet erittäin tyytyväinen uuteen koteloosi iPhone 13 pro max.