Asiakaspalvelu

Kotelot

1 419 edullisia ostoksia


Suodata

Etsi halvat iPhone 13 Pro Max -kotelot täältä

Meillä Fyndiqista löydät valikoiman yli 4 000 erityyppistä koteloa. Löydät täydellisen kotelon iPhone 13 Pro Max -puhelimellesi tutustumalla valikoimaan. Uskallamme melkein taata, että löydät edullisen.

Osta edullisia iPhone 13 Pro Max -kuoria verkosta

Meillä Fyndiqillä on valtava valikoima erilaisia ​​koteloita, jotka sopivat iPhone 13 Pro Max -puhelimellesi. Täältä löydät muun muassa kuoret, lompakkokotelot ja urheilurannekkeet. Kaikki meiltä löytämäsi kotelot ovat laadukkaita ja niitä on eri väreissä ja materiaaleissa. Löytääksesi edullisen, sinun tarvitsee vain tutustua laajaan iPhone 13 Pro Max -koteloiden valikoimaan.

Suojaa matkapuhelimeesi

Suojakuori ei ole vain tyylikäs lisävaruste iPhone 13 Pro Maxille, vaan se myös suojaa matkapuhelimesi ulkoisilta rasituksilta, kuten lialta ja naarmuilta. Koteloon sijoittaminen on hyvä ja halpa vaihtoehto saada mahdollisimman pitkä käyttöikä matkapuhelimellasi.

Fyndiqista löydät iPhone 13 Pro Max -koteloiden lisäksi myös kuoret ja urheilurannekkeet. Sekä koteloita että kuoria on saatavana vakiona, yksinkertaisina versioina, mutta myös muun muassa lompakkoversioina. Koteloita ja kuoria on saatavana myös useissa eri värivaihtoehdoissa ja joissakin on myös kuvioita

Lompakkokotelossa yhdistyvät matkapuhelinkotelo ja lompakko. Lompakkokotelolla tai lompakkokuorella voit helposti kantaa maksukorttisi ja henkilöllisyystodistuksesi ilman, että sinun tarvitsee kantaa mukanasi sekä matkapuhelinta että lompakkoa.

Rannekoru kuntoilijoille

Monet ihmiset pitävät treenaamisesta. Voi kuitenkin olla hankalaa tietää, mihin matkapuhelimesi hävittää sillä välin. Jos laitat matkapuhelimen taskuun, vaarana on, että se lipsahtaa ulos ja putoaa maahan. Hyvä vaihtoehto sinulle on sitten urheiluranneke. Voit helposti kiinnittää urheiluvarren olkavarren ympärille ja käsivarsinauhassa on vedenpitävä tasku, johon voit sijoittaa matkapuhelimesi. Näin voit kuljettaa matkapuhelintasi älykkäästi mukanasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen katoamisesta.