Asiakaspalvelu

Vuoat

24 920 edullisia ostoksia


Suodata

Muotoile leivonnainen muotin avulla

Leipominen on yksi mieluisimmista tekemisistä, oli kyseessä sitten sokerikakku, muffinssi tai täytekakku. Leipominen on kuitenkin vaikeaa, jos ei ole sopivaa muottia, mutta onneksi meiltä Fyndiqistä löytyy mistä valita. Täältä löydät kaiken edullisista muffinssivuoista sydämenmuotoisiin leivontamuotteihin, jotka sopivat sekä juhlaan, että koti-illan leipomiseen. Leivo jotain, joka ei vain maistu hyvältä, vaan joka on myös hienon muotoinen!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Tee muffinsseistasi hieman hauskempia hienojen eri väristen ja eri muotoisten muffinssivuokiemme avulla! Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa ostokseesi liittyen, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Lapsen muotoinen leivontamuotti

Kun leivot erityistilaisuutta varten, haluat ehkä käyttää vähän mielikuvitustakin ja valita kakun tai täytekakun, joka sopii parhaiten tilaisuuteen. Esimerkiksi jos olet leipomassa ystäväsi babyshowereihin, voit valita vauvan muotoisen silikonimuotin, tai miltä kuulostaisi sydämenmuotoiset silikonimuotit ilmentämään rakkauttä Vaihtoehtoja on paljon ja valinta on sinun. Täällä tarjontaa on paljon ja hinnat ovat edulliset, joten tilaa kotiisi mitä vain haluat.