Asiakaspalvelu

Silikonimuotit

1 797 Edullisia ostoksia

Avain täydellisen muotoisten muffinssien, kuppikakkujen ja muiden leivonnaisten valmistamiseen on usein laadukkaan silikonimuotin käyttö. Silikonimuotit ovat parhaita muotteja, sillä ne on helppo puhdistaa, ne vaativat hyvin vähän öljyä tai rasvaa ja kestävät nopeita lämpötilanvaihteluita 220 asteesta 0 asteeseen.


Suodata

Tahdoitpa sitten valmistaa jäätelöä ja säilyttää jääpaloja pakastimessa tai leipoa muffinsseja uunissa, silikonimuotit ovat kätevimpiä muotteja, joita voit käyttää. Valittavanasi on monia erilaisia muotteja, joten olemme varmoja, että löydät tarpeisiisi sopivan silikonimuotin täältä Fyndiqista edulliseen hintaan.

Silikonimuotilla leipominen

Silikonimuoteilla leipomisessa on monia etuja verrattuna metallimuoteilla leipomiseen. Silikonimuotit saattavat olla hieman kalliimpia ja hieman vähemmän kestäviä kuin metalliset leivontamuotit, mutta nämä pienet haitat tuskin kumoavat silikonimuoteilla leipomisen monia etuja.

Jos tavallinen metallinen leivontapelti viedään suoraan uunista pakastimeen, se saattaa vaurioitua, mutta silikonimuotti ei vaurioidu. Silikonimuotit eivät myöskään välttämättä tarvitse öljyä tai rasvaa, vaikka pienen öljyn lisääminen voi auttaa puhdistamaan levyn nopeasti. Silikonimuottien puhdistaminen on varmasti paljon helpompaa, sillä voit työntää ne suoraan astianpesukoneeseen, eikä ole vaaraa, että ne kolhiintuvat, hilseilevät tai ruostuvat ajan mittaan.

Nämä ovat vain muutamia tärkeimpiä etuja, joita silikonimuottien käyttäminen tuo mukanaan verrattuna metallisiin leivontavuokiin.

Silikonimuffinssimuotit

Yksi suosikkimme leipoa silikonimuoteillamme on muffinsit. Silikoniset muffinssimuotit ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka paljon helpompaa silikonimuottien käyttö ja puhdistaminen on. Voit ensin rasvata muotin kevyesti ja lisätä sitten taikinan. Sitten voit laittaa sen 200-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi, kuten minkä tahansa muunkin muotin, ennen kuin otat sen ulos ja kokeilet yhtä tai kahta muffinia. Jos haluat laittaa vuoan pakastimeen ja laittaa muffinit myöhemmin mikroaaltouuniin, se käy hyvin, sillä silikoniset muffinssimuotit ovat erittäin joustavia.

Luotamme siihen, että löydät täydellisen muotoisen ja kokoisen silikonimuotin hyvään hintaan täältä Fyndiqista, kun seuraavan kerran aiot leipoa.

Pystyt leipomaan seuraavan kerran.