Asiakaspalvelu

Koristeet

2 127 Edullisia ostoksia

Suodata

Laaja valikoima silikonimuotteja ja muita leivinmuotteja

Jos suljet silmäsi ja syöt, se on täysin normaali kakkupala, mutta koska syömme myös silmillä, on tärkeää ja hauskaa varmistaa, että leivonnaiset ovat mahdollisimman kauniita ja sopivia.. Täällä Fyndiqissa voit valita useista erilaisista sisustusmuodoista, jotka piristävät syntymäpäiväjuhlia tai sopivat täydellisesti, jos haluat jotain makeaa lahjaksi. Ehkä se on lastenohjelma, joka on asialistallä Sitten sopii halpa vauvan muotoinen silikonimuotti tai kakku silikonimuottiin kauniilla koristeilla ja ruusuilla! Mitä tahansa etsitkin, meillä on täällä jännittävä valikoima

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Varaa aikaa, kun selaat valikoimaa ja anna ajatuksesi selvittää, mitä voit mahdollisesti luoda. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Henkilökohtaisiin kakkuihin

Kun on kyse persoonallisten leivonnaisten luomisesta, vain mielikuvitus asettaa rajat. Jos sinulla on esimerkiksi silikonimuotti kirjaimilla, voit luoda taikinaan upeita tervehdyslauseita. Vinkkimme on varustaa hyvillä muotteilla ja paljon sokeritahnaa, jotta sinusta tuntuu, että saat luomuksen, jonka voit näyttää maailmalle. Kaikki tarvitsemasi löydät täältä meiltä Fyndiqista!