Asiakaspalvelu

Päähineet

12 000 edullisia ostoksia


Suodata

Löydä halpoja päähineitä juhliin ja naamiaisiin kanssamme Fyndiqista

On vain harvoja asioita, joilla on niin suuri ero hauskana päähineenä. Etsitpä sitten punaista kolmiohattua, tiaraa koirankorvilla tai vihreää tirolilaista höyhenhattua, täältä löydät etsimäsi. Laajasta valikoimastamme hyviä ja halpoja päähineet pääset todella irti ilman, että se maksaa paitaa. Mikset sijoittaisi raidalliseen yömyssyyn, sateenkaarenväriseen kimaltelevaan hattuun tai konepelliin, joka saa sinut näyttämään 1700-luvun saksalaiselta maitoneidoltä Anna mielikuvituksesi asettaa rajat. Tervetuloa ostoksille täällä Fyndiqissa!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Erilaiset naamiaiset vaatteet vaativat erilaisia ​​päähineet. Hae hakukenttää, niin löydät otsanauhat, hiusnauhat ja hatut. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Punainen fez, hiuspanta höyhenillä tai Zorro-hattu valkoisella reunallä

Hattuja ja päähineitä on luultavasti yhtä monta kuin pukuja. Merikapteeni tarvitsee kapteenihatun, cowboy huopahattunsa, merimies purjehdushattunsa ja dalmatialaisen pilkulliset koirankorvat tiaarassa. Jos pukeudut, voit yhtä helposti mennä all-in, muuten ulkoasu ei ole täydellinen, vaan vain puolimielinen. Hyödynnä tilaisuus ostaa päähineitä useisiin tapahtumiin. Minihattu 20-luvun juhliin, vihreä hattu St. Patrick's Day ja ilkikurinen olutkypärä 30-vuotisjuhliin ja polttarijuhliin. Kiire tinkimään!