Asiakaspalvelu

Asut

21 580 Edullisia ostoksia

Suodata

Yksi puku jokaiseen naamiaiseen

Nyt sinä ja ystäväsi voitte järjestää useita naamiaisia, sillä täältä löydät kaikki naamiaiset juhlaan! Oikealla mekolla olet juhlien keskipiste! On varmasti juhlavaa pukeutuä Seksikäs sairaanhoitaja vai miksei kissa miehenä? Tai ehkä tyttönä kaipaat taikuriksi? Gandalf Valkoinen etsii paikkaa, se voit olla sinä! Täällä Fyndiqilla ymmärrämme hauskanpidon tärkeyden, ja siksi meillä on laaja valikoima naamiaispukuja, jotta kenenkään ei tarvitse tuntea olonsa ulkopuolelle. Kun se on niin halpaa, niin kaikkiin tuleviin naamiaisiin on myös helppo ottaa mukaan useita naamiaisasuja!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Kokoja löytyy myös naamiaisasuista, joten muista tarkistaa, että olet ottanut oikean.. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Hyppää naamiaisasuisi

Juhlista tulee paljon hauskempi ja ehdottomasti paljon jännittävämpi, kun naamiaisasut jatkuvat. Kuka piileskelee Halloween-asun takanä Siinä on jotain mystistä, että emme todella tiedä kuka henkilö on tai miltä hän näyttää. Halloween-asut ympäri vuoden tekevät elämästä hauskempaa ja miksi ei elävöittäisi sitä kaikkeä Puvut voivat näyttää melkein miltä tahansa, ja se tekee siitä niin hauskaa. Yhdessä ja samassa juhlissa voit tavata peikon baarissa ja merirosvon tanssilattialla, mahdollisuudet ovat loputtomat.