Asiakaspalvelu

Medaljongit

310 Edullisia ostoksia

Löydä viehätys omille korujen tuotannollesi. Laajan viehätysvalikoimamme voit luoda omat, ainutlaatuiset ja henkilökohtaiset korut. Nopeat toimitukset ja paljon edullisia hintoja!


Paljon hurmaa korujen valmistukseen

Koruista on tullut viime aikoina erittäin suosittuja. Korun pienet yksityiskohdat tekevät siitä entistä persoonallisempaa ja se, että voit tehdä itse koruja, on vielä ainutlaatuisempaa. Asusteet kertovat jotain sinusta ja useilla hurmauksilla voit koota kaikki persoonallisuutesi yhteen koruun. Voit joko ostaa valmiin korun verkosta tai investoida korun tuotantoon saadaksesi persoonallisen ja ainutlaatuisen korun

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Aiotko tehdä useita erilaisia ​​koruja vai monta samannäköistä? Korutuotannon järjestelyistä riippuen on hyvä ostaa yksittäisiä koruja tai monipakkauksia. Jos ostat monipakkauksen, se on yleensä halvempi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Ole luova omien korujen kanssa

Viehätysvoimalla voit näyttää, missä seisot, esimerkiksi voit laittaa ranteesi ympärille hopeavärisiä pieniä susia osoittamaan, että ne ovat lähellä sydäntäsi. Tai miksei rauhanmerkki tai yksinkertaisesti kaunis kukka, joka näyttää hieman pehmeämmän puolensi. On olemassa monia symboleja, joista voit tehdä omia koruja. Korujen tekemisestä helppoa on se, että voit tilata meiltä useita halpoja koruja ja sinulla on varaa luoda paljon henkilökohtaisia ​​koruja.