Asiakaspalvelu

Lukko

685 edullisia ostoksia


Suodata

Varmista, että korusi sopivat korujen kanssa vasemmalle.

Mutta todella hyvien ja kestävien korujen tekemiseen tarvitaan hyviä materiaaleja, ja niitä löytyy täältä Fyndiqista! Riippumatta siitä oletko tekemässä hopeakoruja, kivan nimisiä kaulakoruja tai kenties rannekoruja, meillä on laaja valikoima lukkoja koruihin, ja löytyy myös todella edullisia lukkoja! Joten sinun on lisättävä materiaalia ennen seuraavan korun luomista ja olet nyt oikeassa paikassa

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Erilaiset lukot sopivat ulkonäöltään erilaisiin koruihin, joten tilaa nippu erilaisia ​​lukkoja, joten voit valita useista, kun laitat lukkoja koruisi! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Tärkeää hyvien lukkojen kanssa korujen valmistukseen

Kuvittele, että olet käyttänyt paljon aikaa miesten todella kivan hopeakaulakorun tekemiseen, jonka aiot antaa isällesi isänpäivänä, ja sitten et ole käyttänyt riittävän kestävää lukko ja hän menettää kaulakorunsa silloin, kun hän vähiten odottaa sitä? Kukaan teistä ei tule siitä erityisen iloiseksi, joten varmista, että sinulla on kunnolliset korulukot, kun teet koruja itse! Lukitustoiminto on melkein tärkein asia korussa, joten oikean lukon tärkeyttä ei pidä unohtaa.