iPhone 12 Pro Max Lompakkokotelo BlueiPhone 12 Pro Max Lompakkokotelo BlueiPhone 12 Pro Max Lompakkokotelo Blue

iPhone 12 Pro Max Lompakkokotelo Blue

€10


Arvioitu toimitus

pe, 30 syys - ke, 5 loka

1-4 työpäivääTuotteen kuvaus

uSync Premium Wallet - Laadukas ja ylellinen lompakkokotelo iPhone 12 Pro Max -puhelimellesi, jossa on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin.

Premium Wallet on tyylikäs kotelo, jossa puhelimen sisäpuoli on valmistettu joustavasta TPU: sta ja ulompi kotelo on orgaanista nahkaa. Kuori suojaa iPhone 12 Pro Maxia erinomaisesti lialta, naarmuilta ja vaurioilta onnettomuuden sattuessa.

Luova mobiililompakko voi useimmissa tapauksissa korvata lompakon kokonaan sen kolmen tilavan korttilokeron ja suuremman lokeron avulla esimerkiksi seteleille ja kuiteille. Muotoile niin, että se sopii täydellisesti matkapuhelimeesi piilottamatta mitään painikkeita tai pistorasioita.

Vankka rakenne, joka estää iPhone 12 Pro Maxin vahingoittumisen. Kotelo avataan ja suljetaan vahvan magneetin avulla, joka pitää kotelon haluttaessa kiinni. Tarkat katkaisut iPhonen 12 Pro Maxin ominaisuuksille, joiden avulla voit liittää esimerkiksi latureita ja kuulokkeita ilman vaivaa.

Laukussa on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, joka toimii kaikissa tilanteissa. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä liiketapaaminen vai säännöllinen sosiaalinen keskustelu.

Kotelo jalustatoiminnolla

Lompakkokotelo voidaan taittaa nopeasti ja helposti telineeseen esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen.

Ominaisuudet:

 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja älykkäistä toiminnoista, kuten Stand -toiminto / Stand -toiminto
 • Lompakkokotelo suojaa laitettasi tehokkaasti hankauksilta, iskuilta ja naarmuilta.
 • integroidut painikkeet äänenvoimakkuuden säätöön, päälle / pois / lukitus
 • Lisävaruste on valmistettu mukavasta luomunahasta ja sisäinen, iskunkestävä TPU-suoja, joka suojaa iPhone 12 Pro Max -laitteesi iskuilta.
 • Tarkat leikkaukset
 • Ne takaavat helpon pääsyn kaikkiin tarvittaviin portteihin.
 • Keinotekoinen nahkakotelomalli iPhone 12 Pro Max -puhelimellesi.
 • Varustettu 3 x korttilokerolla, joihin voit tallentaa tärkeimmät kortit
 • Taattu täydellinen istuvuus iPhone 12 Pro Maxin kanssa
 • Jalustatoiminto, jonka avulla voit nauttia elokuvista / mediasta kätevästi
 • Puhu puhelimessa etupuoli kiinni
 • Imal Minimaalinen muotoilu】 - Laadukas ja ylellinen lompakkokotelo iPhone 12 Pro Max -lompakkokotelolle - keskittyen yksityiskohtiin. Premium Wallet on tyylikäs kotelo, jossa puhelimen sisäpuoli on valmistettu joustavasta TPU: sta ja ulompi kotelo on orgaanista nahkaa. Kotelo suojaa iPhone 12 Pro Max lompakkokoteloa - erinomainen lialta, naarmuilta ja vaurioilta onnettomuuden sattuessa.
 • Fit Erinomainen istuvuus】 - Malli, joka on suunniteltu erityisesti sopimaan iPhone 12 Pro Max -lompakkokoteloon - Lompakkokotelo on tyylikäs ja käytännöllinen lisävaruste. Se on valmistettu synteettisestä nahasta, ja siinä on tilaa tärkeimmille luottokorteillesi tai henkilöllisyystodistuksillesi. Laukussa on tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, joka toimii kaikissa tilanteissa. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä liiketapaaminen vai säännöllinen sosiaalinen keskustelu.
 • 【Kotelo, jossa on säädettävä jalustatoiminto】 - Lompakkokotelo voidaan taittaa nopeasti ja helposti telineeksi esimerkiksi elokuvien katseluun, lukemiseen ja niin edelleen. - Puhu puhelimessa etupuoli kiinni
 • 【Laadukas ja kestävä】 - vankka rakenne, joka estää iPhone 12 Pro Max lompakkokotelon vaurioitumisen -. Lompakkokotelo avataan ja suljetaan vahvan magneetin avulla, joka pitää kotelon kiinni haluttaessa. Tarkat katkaisut iPhone 12 Pro Max -lompakkokotelo - ominaisuudet, joiden avulla voit liittää esimerkiksi latureita ja kuulokkeita ilman vaivaa. 360 ° suoja PU -nahkaa.
 • 【Optimaalinen suoja】 - Lompakkokotelo suojaa tehokkaasti iPhone 12 Pro Maxia hankaukselta, iskuilta ja naarmuilta. Lompakkokotelossa on lokero luottokortille / henkilökortille

Väri

Blue

Paino, gramma

70

Artikkelin numero

e3bd1210-deb1-460a-af60-fc651672fe2d


iPhone 12 Pro Max Lompakkokotelo Blue

€10


Arvioitu toimitus

pe, 30 syys - ke, 5 loka

1-4 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync