6 Pakkaus Harjoitushihnat Vastushihnat Kuminauhat6 Pakkaus Harjoitushihnat Vastushihnat Kuminauhat6 Pakkaus Harjoitushihnat Vastushihnat Kuminauhat

€38,49

€15,49

6 Pakkaus Harjoitushihnat Vastushihnat Kuminauhat

Arvioitu toimitusti, 31 touko - to, 2 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Ominaisuus:
1. Huippuluokan harjoitushihnat: Kestävät lenkkihihnamme on valmistettu 100 % luonnollisesta lateksittomasta ei-luonnollisesta termoplastisesta elastomeerista (TPE). Paketissa on 6 erilaista nauhaa eri vastustasoilla, mikä tekee niistä täydelliset, olitpa vasta aloittamassa harjoittelua tai kokenut harjoitussoturi. Erittäin kevyet ja kevyet hihnamme ovat hyviä aloittelijoille, kun taas keskiraskaat, raskaat ja erittäin raskaat harjoitushihnamme on keskittynyt keskitason ja edistyneempään voimaharjoitteluun.
2. Täydellinen kaikkiin harjoituksiin: Tämä vastusnauhasarja voidaan integroida saumattomasti kaikkiin suosittuihin harjoitusohjelmiin, mukaan lukien jooga, pilates ja monet muut. Tai käytä niitä yleisharjoitteluun, venyttelyyn, voimaharjoitteluun tai tehopainoohjelmiin. Paketti sisältää kantolaukun, josta on helppo ottaa olkaimet mukaan kuntosalille.
Useita käyttötarkoituksia: fysioterapeutit käyttävät näitä fysioterapian nauhoja (kuntoutusnauhoja) myös potilaiden kuntouttamiseen. Venytysnauhamme sopivat ihmisille, jotka kärsivät jalka-, polvi- ja selkävammoista ja auttavat toipumaan murtuneesta MCL- ja ACL-syötteestä, polviproteesista, polvilumpion ja nivelkiven kuntoutuksesta. Ne sopivat erinomaisesti myös naisille raskauden ja synnytyksen jälkeen pitämään kehonsa kunnossa.
4. Hups, kotitreenit, fysioterapia, jooga, kuntoutus, pilates & crossfit!
Harjoittele lihaksiasi 1 vaaleanpunaisella nauhalla (3-6 lbs.), 1 punaisella nauhalla (10-12 lbs.), 1 sinisellä nauhalla (15-20 lbs.), 1 sinivihreällä nauhalla (25-30 lbs.). )), 1 musta nauha (35-40 lbs.) ja 1 keltainen nauha (45-50 lbs.). Käytä niitä yksittäin tai yhdistä ne puristaaksesi lihaksiasi ja saavuttaaksesi parempia tuloksia.
Erittely:
Koko: 25 x 5 cm / 9,84 x 1,97 tuumaa
Ympärysmitta: 50 cm
Materiaali: Lateksi
Väri ja pito:
- Vaaleanpunainen nauha (3-6 kg)
- Punainen nauha (10-12 kg)
- Sininen nauha (15-20 kg)
- Teal Green Band (25-30 lbs.)
- Musta nauha (35-40 lbs.)
- Keltainen nauha (45-50 lbs.)
Sopiva:
- Urheilu
- Kunto
- Vahinkojen kuntoutus
- vartalon muotoilu
- painonpudotus
- fysioterapia
paketti sisältää:
Sarja 6 vastusnauhaa
1x kantolaukku
6 kpl Resistance Loop: jokaisella hihnalla on eri vahvuus, joten voit lisätä harjoituksen intensiteettiä asteittain
Valmistettu korkealaatuisesta, ympäristöystävällisestä, luonnollisesta lateksista; Pestävä, kestävä ja erittäin joustava tarkoittaa pitkää tuotteen käyttöikää.

Artikkelin numero

30c82576-fc0c-4a9a-9039-bb3eb4028e4f