Asiakaspalvelu

Treenitarvikkeet

28 060 Edullisia ostoksia

Meillä on koulutusvälineet kaikille tyyleille ja tasoille. Aloita koulutuksen kanssa kotona mukavien koulutuslaitteidemme avulla halvalla hinnoilla.


Suodata

Kuntopallo vai hiekkasäkki?

Hyvä olo on elämän tärkein asia, ja siksi itsestään huolehtiminen on asia, jota jokaisen tulisi tehdä. Tämän voi toki tehdä eri tavoin, mutta kuntoilu tuo taatusti hyvään kuntoon! Siksi me Fyndiqillä olemme keränneet paljon harjoitusvälineitä, ja myös todella edullisilla hinnoilla. Harjoittelu kotona on uskomattoman hyvää, ja jokainen voi puristaa elämäänsä riippumatta siitä, kuinka stressaantunut olet. Joten hyvä vinkki, vähän riippuen siitä, mitä haluat treenata, on napsauttaa kotiin ehkä kuntopallo, hiekkasäkki nyrkkeilyyn tai ehkä kivirengas? Kaikki harjoitusmenetelmät ovat hyviä harjoitusmenetelmiä!

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Muista tilata kaikki treeniin tarvitsemasi, mitä enemmän työkaluja sinulla on, sitä helpompi on harjoitella! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Harjoitteluun tottuminen

Monille on suuri haaste saada liikuntaa elämäänsä, vaikka tietäisitkin, että se tuntuisi paljon paremmalta. Mutta salilla ei kannata aloittaa usealla harjoituksella viikossa, vaan harjoitella lyhyempiä jaksoja kotona harjoitusvälineilläsi. Näin treeneihin tottuu, etkä pian pärjää viikkoa ilman joogamattoasi, käsipainojasi ja crosstraineria!