Asiakaspalvelu

Tarvike

655 edullisia ostoksia


Suodata

Tarjoustyökalut tekoripsien korjaamiseen edullisesti netissä Fyndiqissa

Olemme monet, jotka käyttävät tekoripsiä tunteakseen olonsa paremmaksi, mutta ripsien täydellinen korjaaminen voi olla vaikeaa. Onneksi täällä Fyndiqissa on paljon halpoja tekoripsien hoitoon tarkoitettuja työkaluja, jotka sopivat täydellisesti ripsien saamiseen oikealla tavalla. Tai ehkä etsit ripsien siveltimiä? Meillä on se myös tässä kategoriassa - tervetuloa tinkimään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Käytä tilaisuutta ostaa ylimääräinen tekoripset ostaessasi työkaluja, toimitus on sama riippumatta siitä kuinka monta ripsiä ostamasi tuotteet! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Hienot ripset hyvillä työkaluilla

Oletko kokeillut tekoripsien pukemista käyttämättä yhtään työkaluä Sitten tiedät, kuinka vaikeaa voi olla saada ne kiinnittymään ja näyttämään hyvältä. Siksi suosittelemme ripsien pinsettien käyttöä. Nimittäin se on suunniteltu niin, että saat vakaan otteen ripsistä ja samalla niin, ettei sinun tarvitse ryyppäämään sormilla saadaksesi ripsien linjan kuntoon. Se yksinkertaisesti helpottaa elämää tekoripsien kanssa. Lisäksi täältä löytyy paljon muita tekoripsien työkaluja! Tutustu valikoimaan ja valitse tarvitsemasi tekoripsien työkalut.