Asiakaspalvelu

Irtoripset

451 Edullisia ostoksia

Täältä löydät ripset kaikille makuille. Magneetti, liimalla tai ilman kaikkia mahdollisia värejä ja muotoja. Meillä on kaikki mitä voit ajatella halpoja hintoja


Löydä edullisista irtoripsistämme todelliset katseenvangitsijat.

Oletko kyllästynyt siihen, että ripsiväri paakkuuntuu jatkuvasti tai volyymi ei riitä? Fyndiqiltä löydät ratkaisun: osta edullisia irtoripsiä silmäripsien pidennykseksi netistä! Meillä on suuri valikoima tekoripsiä, joilla saat täydellisen lookin sekä arkeen että juhliin. Joten vangitse ympäristön katseet kauniilla irtoripsillä silmissäsi - tervetuloa tekemään löytöjä jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Onko mielestäsi irtoripsien kiinnittäminen vaikeaä Älä huoli, meillä on useita tuotteita muissa kategorioissa, jotka auttavat sinua laittamaan ripsesi haluamallasi tavalla. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, ja me autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöidyt tavarat eivät sisälly peruutusoikeuteen Fyndiqillä, jos sinetti on rikki.

Irtoripsillä ripsipidennykset kuin Hollywoodin tähdillä

Monet Hollywoodin julkkikset käyttävät ripsipidennyksiä. Flirttailevat ripset tekevät ilmeestä ylellisen ja pirteän - täydellinen niille, joille hyvä ulkonäkö on tärkeää! Meillä Fyndigissä on irtoripsiä ripsinauhoina sekä yksittäis- että useamman kappaleen pakkauksissa. Tilaa kerralla useampi suosikkisi! Etsitpä sitten ripsiä, joissa on volyymia lisäävä vaikutus, tai ehkä paria, jonka ripset ovat erityisen pitkät ja hienot, löydät ne meiltä. Hemmottele itseäsi todella hyvillä tekoripsillä edullisesti ja tunne itsesi juuri siksi tähdeksi, joka sinä olet!