Asiakaspalvelu

Napa

419 edullisia ostoksia

Napalävistykset monessa eri materiaaleissa ja väreissä halvalla hinnalla. Riippumatta siitä ovatko korut kirurgisesta teräksestä, kullasta tai hopeasta, löydät meiltä kaiken alhaiseen hintaan.


Suodata

Mikä on napakoru?

Napalävistys tehdään niin, että navan yläpuolella olevaan ihoon tehdään reikä ja siitä pujotetaan taivutettu napakoru. Tämä koru tulee olla tehty kirurgisesta teräksestä tai titaanista, jotta se ei aiheuttaisi allergista reaktiota. Lisäksi oikea materiaalivalinta minimoi riskin, että iho hylkisi korua. Itse napalävistystä kutsutaan myös napakoruksi, ja kun lävistys on parantunut, voit vaihtaa korun hienompaan. Lävistyskoruja löytyy paljon erilaisia, eri materiaalista valmistettuja ja useissa eri hintaluokissa.

Onko napakoru hienö

On katsojan silmissä, pidetäänkö napakorua hienona vai ei. Jotkut pitävät yksinkertaisista malleista ilman koristeluja ja toiset pitävät koruista, jotka on koristeltu jalokivillä, riippuvalla korulla tai tietyn teeman mukaisesti. Minkälaisista napakoruista sinä pidät?

Mitä napakoru maksaä

Napakorun hinta riippuu useasta eri tekijästä. Titaanista tehty napakoru on halvempi kuin esimerkiksi kullasta tehty. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, onko korukivet zirkoneja vai oikeita kristalleja. Fyndiqistä löytyy paljon edullisia napakoruja, joten valitse se, josta pidät eniten - sekä ulkonäöllisesti että hinnan perusteella!