Asiakaspalvelu

Lompakot

2 983 edullisia ostoksia

Osta lompakkosi täältä halvalla hinnalla. Meillä on lompakot iho- ja kortinpidikkeissä metallissa, jotka ovat kaikissa mahdollisissa väreissä.


Suodata

Kaikenvärisiä ja -mallisia lompakoita

Puhelimen, avainten tai pankkikorttien katoamista ei kukaan haluaisi kokea. Ihmiset eivät vain kestä sitä tunnetta, kun asiat eivät pysy hallussa. Siksi kannattaa helpottaa elämäänsä ja hankkia kunnon lompakko, mielellään mahdollisimman tyylikäs. Meillä täällä Fyndiqillä on mahtava lompakkovalikoima sekä naisille että miehille. Tietenkin lompakoita löytyy myös kaikille niille, joille on ihan sama, onko kyseessä naisten vai miesten lompakko, kunhan se on edullinen. Toisin sanoen meillä on jokaiselle jotakin.

Vinkkejä onnistuneisiin ostoksiin

Mieti ensin omaa persoonallisuuttasi ja sitä, mihin tarkoitukseen etsit lompakkoa. Siten löydät juuri tarpeitasi vastaavan lompakon. Jos sinulla on jotain kysyttävää tilauksestasi tai haluat reklamoida, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun. Autamme mielellämme asian hoitamisessa.

Lompakon ulkonäöllä on väliä

Enää ei ajatella niin, että vain esineiden toimivuudella on merkitystä. Nykyään kaikkien omistamiemme esineiden tulee olla tyylikkäitä ja sopia omaan imagoomme! Musta nahkalompakko on enää vain muisto menneiltä ajoilta, ja nyt valittavanamme on mm. ketjullisia lompakoita ja kukkakuvioisia koteloita. Lompakko kannattaa ostaa netistä, sillä silloin saat valita mieleisesi suuresta valikoimasta. Kun teet ostoksesi meillä, saat myös enemmän vastinetta rahoillesi. Onko kukaan koskaan kieltäytynyt sellaisesta tarjouksestä