Asiakaspalvelu

Korttikotelot

12 200 edullisia ostoksia

Tutustu laajaan korttikotelovalikoimaamme! Etsitpä sitten tyylikästä nahkaista tai metallista korttikoteloa tai koteloa puhelimelle, meillä on paljon malleja, jotka pitävät korttisi varmasti turvassa. Selaa ja valitse satojen korttikotelojen joukosta ja tilaa suosikkisi kotiin!


Suodata

Löydä halvat korttikotelot verkosta

Korttikotelo on loistava keksintö, sillä kenellä oikeastaan enää on paljon käteistä? Tarvitset vain hienon kotelon ja sinulla on kaikki tarvitsemasi kortit mukanasi - helppoa ja kätevää! Ja sinulle, joka pidät mukanasi käteistä, monissa malleissa on myös pieni lokero juuri sitä varten. Olemme ymmärtäneet Fyndiqillä hyvien ja monen tyylisten korttikoteloiden kysynnän kasvaneen. Etsitpä sitten metallista tai nahkaista korttikoteloa, löydät sen meiltä. Korttikotelomme ovat niin halpoja, että niitä voi ostaa useampia eri tilaisuuksiin ja asuihin, juhlaan tai arkeen.

Huomioitavaa ostaessasi korttikoteloa

On tärkeää miettiä, mitä ominaisuuksia arvostat eniten ostaessasi uuden korttikotelon. Kuinka esimerkiksi haluat korttiesi olevan kotelossä Pitäisikö kotelossa olla mahdollisuus kiinnittää se puhelimeesi, olla tila rahalle tai olla RFI-suojattu? Lue säilytystaskujen kuvaukset ja katso kuvia, kunnes löydät mallin, joka sopii sinulle.

Luottokorttikotelot ovat pakollisia

Korttikotelon omistaminen on kätevin tapa pitää luottokorttisi turvassa, mutta myös säilyttää kaikki älykkäät bonuskortit yhdessä paikassa. Voit myös ostaa lompakon ja korttikotelon yhdistelmän, johon mahtuu vielä enemmän, mutta silti kompaktissa muodossa. Korttikotelo on kätevä, mutta myös elegantti ja tyylikäs. Poissa ovat jo painavat jättiläislompakot, jotka ovat täynnä kolikoita ja kuitteja. Nyt on luottokorttien aikakausi.