Asiakaspalvelu

Autotelineet

4 242 edullisia ostoksia

Jos etsit uutta matkapuhelimen pidikettä autoosi, löydät meiltä monia eri malleja. Meillä on autotelineitä, jotka sopivat kaikkiin tavallisiin ja epätavallisiin matkapuhelinmalleihin, kuten iPhoneen ja Samsungiin, mutta myös laaja valikoima yleispidikkeitä, jotka sopivat kaikkiin matkapuhelimiin. Pidä puhelimesi paikallaan autossasi parhaaseen hintaan!


Suodata

Halvat pidikkeet autoon löydät verkosta

Tästä kategoriasta löydät yleiskäyttöiset puhelimen pidikkeet autoon, joiden avulla voit keskittyä ajamiseen sen sijaan, että pitäisit puhelinta kädessäsi ajon aikana. Meillä on paljon erityylisiä yleiskäyttöisiä matkapuhelimen pidikkeitä, jotka kytketään savukkeensytyttimeen tai jotka kiinnitetään tuuletinsäleikköön. Tai ehkä haluat pidikkeen, jonka kiinnität auton tuulilasiin? Tutustu laajaan pidikevalikoimaan ja osta autoon puhelimen pidike, joka sopii sinulle parhaiten!

Vinkit onnistuneeseen ostoon

Kun ajat autoa, on laitonta käyttää puhelinta ajon aikana tai pitää sitä kädessäsi. Voit puhua ajaessasi, mutta sinun tulee käyttää joko handsfreetä, kaiutinpuhelinta tai Bluetooth-järjestelmää. Näin varmistetaan, että puhuminen matkapuhelimeen ei vaikuta ajamiseen haittaavasti! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat antaa palautetta ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Paljon käteviä matkapuhelinpidikkeitä autoihin

Miten käytät puhelintasi autossä Oletamme tietysti, että noudatat lakia etkä tekstaa ajaessasi, mutta haluat ehkä pystyä vastaamaan puheluihin tai katsomaan navigaattoria ajon aikanä Silloin yksi yleiskäyttöisistä autopuhelimen pidikkeistämme voi olla juuri oikea ratkaisu! Entäpä magneettinen autolaturi, joka sekä pitää puhelimen paikallaan että lataa sen ajon aikanä Tai ehkä haluaisit kätevän matkapuhelimen pidikkeen autosi tuuletinsäleikköön, joka on sekä yleiskäyttöinen että magneettinen? Suosittelemme, että tutustut esimerkiksi Ideal of Swedenin tai iTapin telineisiin. Tutustu kategoriaan ja osta pidike, joka vastaa odotuksiasi yleiskäyttöisestä matkapuhelimen pidikkeestä autoon!