Asiakaspalvelu

Puhelintelineet

10 300 edullisia ostoksia


Suodata

Pidä puhelin paikoillaan

Onko sinulla puhelinpidike autossasi? Onko sinulla puhelinpidike pyörässäsi? Jos vastaus on ei, on sinun ehdottomasti aika hankkia sellainen. On nimittäin tärkeää, että puhelin pysyy turvallisesti paikoillaan, kun matkustat paikasta toiseen. Fyndiqiltä löydät suuren valikoiman puhelinpidikkeitä arkeasi helpottamaan. Ja tietenkin saat nämä myös edulliseen hintaan, eli voit ostaa ilman, että lompakkosi kärsii.

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

On tärkeää että valitset puhelimellesi oikeanlaisen pidikkeen, joten tarkista vielä ostoskorisi ennen kuin teet tilauksen. Jos sinulla on kysyttävää tai reklamoitavaa ostokseesi liittyen, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Kätevää ja turvallista

Puhelinkuoret ja puhelinsuojat ovat hyvä valinta, jos haluat pitää puhelimesi turvassa, mutta myös autossa puhelin on pidettävä turvassa. Liukuestepidike pitää puhelimen paikoillaan kurveista huolimatta, ja puhelinpidikkeen avulla pystyt seuraamaan puhelimesi tapahtumia ilman, että pidät sitä kädessä. Jo puhelinta ostaessa tulisi ajatella siihen liittyviä käytännöllisiä ja turvallisuuteen liittyviä asioita. Täältä Fyndiqistä löydät kaiken mitä tarvitset puhelimellesi, joten tule edullisille ostoksille jo tänään!