Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Kotelot

652 Edullisia ostoksia

Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimen lompakkokotelon avulla voit lähteä kotiin niin, että kaikki tarvitsemasi on mukana. Sen lisäksi, että lompakkokotelo on erittäin käytännöllinen tapa pitää Samsung Galaxy S22 Ultra ja korttisi samassa paikassa, se voi olla myös tyylikäs ja suojaava kotelo, joka suojaa ja säilyttää tärkeimmät tavarasi. Valitse lompakkokoteloiden laajasta valikoimasta Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimeen Fyndiqilla.


Lompakkokotelo Samsung Galaxy S22 Ultra

Lompakkokotelo on toimiva ja käytännöllinen tapa säilyttää puhelinta, ja sitä on saatavana monissa eri malleissa. Lompakkokotelot voivat toisinaan muistuttaa perinteisiä nahkalompakoita ja toisinaan ne voivat omaksua itse puhelimen uudenlaisen ja tyylikkään estetiikan.

Toiminnallisuus

Lompakkokotelot sopivat erinomaisesti Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimesi käyttökelpoisuuden laajentamiseen. Lompakkokotelo Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimelle on kätevä tapa kuljettaa kaikkia korttejasi ja myös suojata puhelinta naarmuilta ja muilta vaurioilta. Jotkin lompakkokotelot suojaavat Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelintasi paremmin vaurioilta kuin toiset. Joissakin lompakkokoteloissa on myös erityisominaisuuksia, kuten se, että ne toimivat jalustana, mikä helpottaa videoiden katselua. Lompakkokotelo ei ole pelkästään käytännöllinen, vaan se voi myös tehdä puhelimesi käytöstä toimivampaa ja yksilöllisempää.

Muotoilu

Kuten muitakin koteloita ja lompakoita, lompakkokotelojakin on saatavana eri tyylejä ja malleja. Eri materiaalien lisäksi on myös erilaisia malleja. Jotkin lompakkokotelot on suunniteltu mahdollisimman kevyiksi ja ohuiksi, ja niiden takaosassa on vain yksi tai kaksi taskua korteille tai käteiselle eikä etupuolella ole suojaa. Toisissa Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimen lompakkokoteloissa on ylimääräistä säilytystilaa, ja niiden etupuolella on näytön päälle taittuva suojus.

Muut lompakkokotelot

Fyndiqista löydät monia lompakkokoteloita Samsung Galaxy S22 -puhelimelle sekä muille Samsung Galaxy -puhelimille, kuten Samsung Galaxy S22 Plus ja Samsung Galaxy S22. Olemme varmoja, että löydät täydellisen lompakkokotelon Samsung Galaxy S22 Ultra -puhelimeesi täältä Fyndiqista. Mitä etsit, löydät Fyndiqilta aina hyvään hintaan ja halvalla toimituksella.

.