Suojus

343 Edullisia ostoksia

Osta Galaxy S9 -koteloita verkossa täällä meidän Fyndiqissa

Meiltä Fyndiqiltä voit ostaa edullisia Galaxy S9 -kuoria useissa eri tyyleissä ja väreissä. Mitä jos valitsisit Galaxy S9 -kuoren lompakkomallissa, jossa on tilaa sekä korteille että käteiselle? Tai ehkä haluat mieluummin ohuen säädettävän TPU-kotelon? Täältä löydät kaikenlaisia ​​koteloita Samsung Galaxy S9 -kuorille, joista valita - joten tutustu valikoimaan ja valitse luurillesi parhaiten sopiva

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Me Fyndiqilla vihaamme yli 1 000 000 eri tuotetta ja vastaanota uusia tuotteita päivittäin, jos et löydä haluamaasi koteloa tänään, on hyvä mahdollisuus, että se on varastossa huomenna! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Suojaa Galaxy S9 mukavalla kotelolla

Kotelon hankkimisesta Samsung Galaxy S9 on monia hyviä etuja, varsinkin jos valitset sellaisen lompakkomallissa. Se suojaa puhelinta naarmuilta ja vaurioilta ja tarjoaa samalla hyvän paikan säilyttää kaikki tärkeät kortit. Lompakkotoiminnolla varustettuun Galaxy S9 -koteloon mahtuu sekä linja-autokortit, luottokortit että jopa setelit, jos kotelossa on setelitasku - älykästä eikö? Tutustu laajaan valikoimaamme tyylikkäitä Samsung Galaxy S9 -kuoria ja löydä itsellesi sopivin. Tässä on koteloita kaikissa sateenkaaren väreissä ja paljon erilaisia ​​materiaaleja, kuten TPU, nahka ja keinonahka!