Asiakaspalvelu

Kuori

1 003 Edullisia ostoksia

Suodata

Löydöt Samsung Galaxy S8 -kuorista halvalla verkossa meidän kanssamme Fyndiqissa

Me Fyndiqissa rakastamme löytöjä, ja mikä on sen parempaa kuin auttaa jotakuta toista tekemään kaupat? Joka tapauksessa emme ajattele paljon! Tästä syystä olemme koonneet mukanasi paljon edullisia Samsung Galaxy S8 -koteloita verkosta, joihin voit laittaa hampaasi - ja löydät kaiken yksivärisistä kuvioituihin koteloihin! Tutustu Samsung Galaxy S8 -kuorivalikoimaamme ja osta mitä pidät, ehkä puskurin kuoren tai tuskin näkyvän läpinäkyvän?

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Kyllästyykö kuvioihin tai väreihin nopeasti? Sitten voi olla fiksua ostaa muutama eri kuori ja vaihtaa välillä - miksi ei olisi yksi glitterillä juhlaan ja neutraali yksivärinen kuori arkisin? Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Samsung Galaxy S8 suojaaminen älykästä materiaalista valmistetulla kuorella

On vaikea sanoa, että tietty kansi on parempi kuin toinen, useimmat ovat yhtä hyviä - joten valitse materiaali, josta pidät. TPU- tai silikonikuori on yhtä aikaa kestävä ja joustava, minkä ansiosta ne on helppo pukea ja riisua rikkoutumatta. Niitä ja myös muovikuoria on saatavana läpinäkyvinä muunnelmina, mikä tarkoittaa, että ne ovat tuskin näkyvissä – ja tyylikkään Galaxy S8 esittely saattaa olla juuri sitä mitä haluat tehdä? Toki meiltä löytyy myös Samsung Galaxy S8 nahkakotelo korttitaskulla ja paljon keinonahkaa!