Kuori

333 Edullisia ostoksia

Fynda S7 Egde -kuori täällä

Meidän Fyndiqin mielestä on tärkeää todella suojata Samsung Galaxysi kunnolla. Tätä silmällä pitäen olemme keränneet tähän kategoriaan suuren määrän halpoja S7 Edge -kuoria, joista valita. Täältä löydät Ringke Fusionin Galaxy-kuoret, joissa on sormenjäljetön pinta, kovat kuoret useissa väreissä, kirkkaat kullanväriset kansikuoret ja useita kestäviä panssarisuojuksia, jotka suojaavat kännykkääsi kuin henkivartija. Verkko-ostosten tekeminen on myös helpompaa kuin koskaan. Hyödynnä tilaisuus ostaa S7 Edge -kuoresi verkosta, täältä tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Varmista, että sinulla on Samsung Galaxy S7 Edge ennen kuin ostat sopivan suojakuoren, sillä toisella mallilla ei välttämättä ole sama istuvuus! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Matkapuhelimen kuori, joka tekee matkapuhelimestasi ainutlaatuisen

Valitsetpa kuoren mustasta kovamuovista, läpinäkyvästä viimeistelystä tai ylellisen kullanvärisestä, sillä on yksi yhteinen piirre - se suojaa Galaxy-laitettasi naarmuilta, vaimentaa putoamista ja iskuja. Mutta se tekee puhelimesta myös erilaisen joukosta! Miksei Case Maten kova kotelo, joka on helppo kiinnittää ja irrottaä Tai kenties Samsungin kännykkäkuori vaaleanpunaista, kestävää, kovaa muoviä Valikoimasta löytyy niin monta kuin voit, joten katso tarkkaan ennen kuin valitset suosikkisi. Osta Samsung Galaxy S7 Edge -kuori verkosta täältä meiltä!