Kuori

419 Edullisia ostoksia

Etsi halvat Samsung Galaxy S20 -kuoret

Tästä luokasta löydät kaiken, mitä tarvitset Samsung Galaxy S20 -laitteesi suojaamiseen.

Samsung Galaxy S20 -kuorten kanssa sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi rikkoutumisesta. Suojaa puhelintasi tyylikkäästi! Täältä löydät kaikkea tavallisesta, tyylikkäästä, värikkäästä tai kuviollisesta. Tutustu laajaan valikoimaan edullisia koteloita ja tarvikkeita verkossa täällä Fyndiqissa ja löydä itsellesi parhaiten sopiva muotoilu.

Koteloita kaikkiin tilanteisiin

Täydellisen kotelon löytäminen sinulle ja puhelimellesi voi olla vaikeaa. Sen tulee olla tyylikäs, mutta myös toimiva.

mobiilisuojus suojaa älypuhelintasi hyvin lialta, vaurioilta ja naarmuilta. Voit myös helpottaa itseäsi hankkimalla kotelon, jossa on sormusteline. Se on ohuempi kuori, jonka takana on sormus, johon laitat sormesi. Koska Samsung Galaxy S20 etu- ja takaosa on tärkeää suojata, voi siksi olla järkevää hankkia kotelo sormustelineellä.

Pidätkö mieluummin näytön vapaana, jotta näet ajan tai ilmoituksesi ilman, että sinun tarvitsee avata kanttä Silloin kannattaa etsiä yksinkertaisempaa koteloa, sielläkin meillä on paljon erilaisia ​​värejä ja malleja.

Samsung Galaxy S20 -puhelimen kotelo pudotussuojalla on erityisen tukeva ja estää putoamisvaurioita ja on hyödyllistä, jos joskus pudotat laite.

Iskunkestävä kuori suojaa paitsi naarmuilta myös iskuilta, jotka olisivat voineet johtaa näytön halkeilemiseen. Jos valitset todella ohuet kotelot, on tuskin havaittavissa, että sinulla on sellainen puhelimessasi.

Puhelin ja lompakko yhdessä? Meillä on myös koteloita, joissa voit säilyttää korttisi. Siten kuoresta tulee tyylikäs ja hyödyllinen lompakko. Korttitelineillä varustetut kuoret sopivat täydellisesti Samsung Galaxy S20 -puhelimeen, jossa on tilaa muistiinpanoille, korteille ja muille tavaroille, joihin haluat helposti pääsyn.

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista valita kansi tarpeidesi mukaan, kannet voivat vaihdettava aina, mutta rikkoutunut näyttö tai rikkinäinen puhelin on vaikeampi vaihtaa ja vahingoittaa lompakkoa enemmän. Siksi voit vapaasti yhdistää kotelosi näytönsuojaan. Valitse tuhansista lisävarusteistamme ja lisävarusteistamme ja löydä täydelliset lisävarusteet Samsung Galaxy S20 -laitteellesi.