Asiakaspalvelu

Imetys

43 edullisia ostoksia


Suodata

Yksinkertaista imetystä oikeilla imetystuotteilla

Meiltä Fyndiqiltä voit ostaa edullisia imetystuotteita verkosta helpottaaksesi vauvan tarvitsemaa ruokaa. Entä ihana imetystyyny tai ehkä kahdella kehyksellä varustettu imetystyyny intiimimpään hetkeen äidin ja vauvan välillä? Siinä on sekä manuaalinen rintapumppu yhdistettynä keräilytuttipulloon että Beaba 4-in-1 monitoimikone Babycook Plus pienten lasten ruokinnan helpottamiseksi. Tutustu valikoimaan ja löydä tarvitsemasi imetystuotteet – etsi imetystuotteet jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Haluatko tilata lisää vauvatarvikkeita kotiin? Meillä Fyndiqillä on kaikkea aterioista vaatteisiin ja vauvatarvikkeisiin - hyödynnä tilaisuus ostaa kaikkea mitä tarvitset. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Imetystuotteet mukavampaan imetykseen

Imetys on luonnollisin asia, mitä voi tehdä, mutta voi varmasti olla mukavaa joskus piiloutua ihanan pehmeän imetyspeiton taakse? Löydät sen täältä sekä monia muita hyödyllisiä ja edullisia imetystuotteita. Ehkä etsit pullotelinettä Babealta tai kenties NUX lasipullojen aloitussarjaa silikonitutit? Näissä pulloissa on NUX Air System -toiminto, joka minimoi sen mahdollisuuden, että lapsi nielee tarpeettoman paljon ilmaa ruokinnan aikana. On myös paljon muita imetystuotteita, jotka yksinkertaistavat imetysaikaa - joten tarkista mitä saatat tarvita!