Asiakaspalvelu
AloitussivuLapsetLelut
Nuket & nukentarvikkeet

Nuket & nukentarvikkeet

28 440 edullisia ostoksia


Suodata

Mukavia nukkeja leikkiä

Jos jokin lelu on ollut olemassa pitkään, se on edelleen nukke. Useimmilla lapsilla on ollut nukke kasvaessaan, ja se on todella hieno lelu opetella pitämään huolta toisesta yksilöstä. Siksi me Fyndiqilla olemme koonneet verkkoon suuren valikoiman leluja, joista löydät kivoja nukkeja, jotka sopivat erinomaisesti leikkiin! Lisäksi leluvalikoimamme verkossa on todella edullinen, ja tuskin on parempi kuin saada halpoja leluja kotiin postissa edullisesti?

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Onko sinulla useita lapsiä Sitten voi olla hyvä ostaa lisää nukkeja, jotta heidän ei tarvitse huolehtia samasta nukkesta! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Nukkekärryillä ratsastaminen

Nukkesi kanssa voi tehdä paljon. Voit ajaa sillä nukenkärryissä, ruokkia sitä, vaihtaa vaatteita sen päällä tai ehkä viettää yön nukensängyssä, kun sinun täytyy itse mennä nukkumaan. Mutta on myös nukkeja, jotka kannustavat muihin leikkimuotoihin, ja niiden joukossa meillä on Barbie! Hän oli ensimmäinen nukke, joka kuvasi nuorta naista vauvan sijaan. Barbie rohkaisee pelaamaan enemmän ihmissuhteista ja urasta, ja Barbie-nukkella on ollut monia ammatteja pitkän uransa aikana. Minkä nuken haluaisit ostaä