Asiakaspalvelu

Pehmeät nuket

11 280 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halpoja pehmeitä nukkeja verkosta Fyndiqista

Pehmeä nukke leikkimiseen sopii kaiken ikäisille lapsille, mutta ehkä paras hyvin pienille. Mikset ostaisi erivärisiä Babblesia, jotka ovat täydellisiä lasten halaukseen ja leikkimiseen, kun he ovat todella pieniä. Pehmeä nukke on yhtä hyvä leikkimiseen kuin nukkumiseen ja turvaan saamiseen. Frostin pehmeällä Elsalla on hauskempaa jäädä lastentarhaan, samoin suositun Ragtalesin pehmeän räsynuken Rubyn kanssa. Pehmeistä nukkeistamme löydät myös Alfons Åbergin ja Mailegin kangasnuket erilaisissa hahmoissa. Pidä kiirettä kauppaa tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Etkö tiedä minkä softie Babblerin lapsesi haluaä Osta Bibbi, Bobbo, Doddo, Diddi, Dadda ja Babba ja saat selkäsi ilmaiseksi! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Pehmeä nukke leikkiin ja viihtyisyyteen

Täysin kankainen nukke on sekä hauska leikkiä että mukava nukkua päiväunien aikana. Pikku Anna, Milla, räsynukke Sofia Jabadabadosta tai pehmeä virtahepo Mailegilta ja monet muut viilat ovat valittavana pehmoeläinten ja pehmeiden nukkejen joukosta. Kaikki sopivat pienille lapsille ja ehkä erityisesti ne, joihin lapset itse voivat osallistua ja joista valita. Kaikenmuotoiset pehmeät nuket ovat myös täydellisiä lahjoja pienille lapsille niin syntymäpäivinä kuin kastetilaisuuksissa.