Asiakaspalvelu

Pesupussit

4 251 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halpoja pyykkipusseja

Pidä hyvää huolta vaatteistasi ja vähennä samalla ympäristöpäästöjä. Pesupussilla suojaat tekstiiliaarteitasi ja autat myös varmistamaan, ettei synteettistä mikromuovia pääse järviin ja meriin käyttämäsi pesuveden mukana. Iso pyykkipussi voi toimia myös älykkäänä säilytyksenä matkan aikana, kun et halua vaatteen tai kenkien joutuvan kosketuksiin muiden pakkausten kanssa. Käytä yksinkertaisesti sekä likapussina että pyykkipussina sen mukaan, millaisia ​​tarpeita sinulla on tällä hetkellä. Löydä pyykkipussi tai mikset hyödynnä tilaisuutta löytää useita halpoja pyykkipusseja täältä Fyndiqista!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen!

Onko sinulla tietyn muotoisia vaatteita, kuten rintaliivit tai korsetit? Osta sylinterimäinen tai räätälöity pyykkipussi erityisen herkille vaatteille, jotka eivät saa menettää muotoaan pesun aikana. Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai haluatko valittaa ostoksestasi? Ota rohkeasti yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi! Meillä on aina Kuluttajaostolain mukainen ostos avoinna ja autamme sinua palautuksissa. Tedä kunnolla ja valitse maksatko suoraan, osamaksulla tai laskulla

Paras pyykkipussi!

Täältä löydät laajasta valikoimastamme pyykkipusseja erilaisilla sulkimilla - kuten kiristysnyörillä tai vetoketjulla. Vinkki on käyttää vetoketjullista pyykkipussia, jotta pyykki ei putoa pesukoneesta. Jos sen sijaan säilytät mieluummin isoa pyykkipussia, riittää yleensä kiristysnyöri. Muista pestä todella likaiset vaatteet, kengät ja eläimenkarvaiset vaatteet mieluiten erikseen, vaikka ne olisivatkin pyykkipussissa. Kunnollisen likapesun voi käsitellä myös koneessa olevilla pesuvesipalloilla, jotka antavat ylimääräistä hankausta pinttyneille tahroille. Vaatteet, joita et halua hierovan pesupallolla, suojataan helposti pesupussilla. Tartu tilaisuuteen ja osta halpa pyykkipussi ja muut apuvälineet jo tänään!