Asiakaspalvelu

Pesuaineet

73 Edullisia ostoksia

Suodata

Löydä oikea pesuaine verkosta täältä meidän kauttamme

Monet ihmiset haluavat hieman hienompaa pesuainetta kuin mitä lähikaupasta löytyy. Meiltä Fyndiqiltä löydät laajan valikoiman edullisia pesuaineita, jotka on kehitetty erilaisiin olosuhteisiin ja materiaaleihin. Luokasta löydät muun muassa ympäristöystävällisen Atsko Sportwashin herkille materiaaleille, kuten untuvatakkeihin, makuupusseihin ja kenkiin, mutta myös luomupyykin pähkinöitä ja pesuaineita silkille ja villalle. Pese vahingoittamatta vaatteitasi tai tavaroitasi, mattojasi tai huonekalujasi. Kiirehdi etsimään uusi pesuaineesi jo tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Puuttuuko sinulta muita puhdistusaineita kotoä Käytä tilaisuutta hyväksesi käydä läpi koko Wash & Siivouskategoria ja löydät sen, mitä tarvitset puhtaaseen kotiin. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Päästä eroon pinttyneistä tahroista oikealla tahranpoistoaineella

Eikö meillä kaikilla ole ollut sitä tahraa, joka tuli ilman varoitusta ja joka ei vain suostu menemään pois? Ei ole väliä kuinka monta kertaa peset - se vain pysyy! Onneksi valikoimassamme on tehokkaita tahranpoistoaineita, kuten Spot Wizard, joka on ihanteellinen tapa päästä eroon pinttyneimmistä tahroista, olipa ne sitten vaatteista, matoista tai tyynyistä. Lisäksi saatavilla on paljon älykkäämpiä pesuaineita ja pesuaineita. Tervetuloa etsimään pesuaineita, jotka todella toimivat – täällä Fyndiqissa!