Asiakaspalvelu

Avaajat

14 480 edullisia ostoksia


Suodata

Onko viinin, purkin tai pähkinäpuun avaaminen vaikeaä

Me Fyndiqilla olemme keränneet tänne netistä paljon älykkäitä avaajia, joita löydät halvalla. Mitä jos korkkiruuvi saisi vihdoin sen hyvän viinin, jota olet juonut niin kauan? Tai ehkä tarvitset älykkään tölkinavaajan, joka auttaa sinua pääsemään eroon kaikista hitaat tölkinkannet? Täällä meillä voit nopeasti ja helposti tehdä ostoksia verkossa laajasta valikoimastamme ja valita juuri tarvitsemasi avaaja! Tervetuloa ostoksille!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Keittiössä tarvitset monia työkaluja menestyäksesi, joten hyödynnä tilaisuus ja tutustu kaikkiin kodinkoneisiimme, kun olet vielä täällä. Koska tiedät, että toimituskulut ovat samat riippumatta siitä, kuinka paljon ostat? Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Tölkinavaaja on pakollinen keittiössä

Me kaikki haluamme joskus tuntea olevansa todellisia mestarikokeita, ja jotta se tapahtuisi, meillä on oltava keittiössä oikeat työkalut. Ehkä tölkinavaaja on juuri se työkalu, jota tarvitset? Tai ehkä etsit mukavaa korkkiruuvia seinäkiinnitykseen ja hauskaa korkkirengasta mukaasi juhliin? Meiltä löydät paljon erilaisia ​​avaimia, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita suosikki. Ja jos sinun on vaikea päättää, kannattaa valita moniavaaja, joka avaa korkilla varustetut pullot sekä PET-pullot ja alumiinitölkit.