Asiakaspalvelu

Vetoketju

718 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta halvat vetoketjut netistä kaikkiin ompelun eri materiaaleihin tästä

Vaatteen vetoketju katkeaa helposti, jos et ole varovainen, mutta sinun ei tarvitse ostaa sitä varten upouutta vaatetta - voit korjata vaatteen ompelemalla uudessa vetoketjussa! Täältä löydät paljon edullisia vetoketjuja eri väreissä ja eri materiaaleissa erityyppisiin ompeluihin ja kankaisiin. Joten sinun ei tarvitse tehdä vetoketjupiirakkaiden kohdalla muuta kuin etsiä vetoketju täältä meiltä Fyndiqista sopivan värisenä ja lisätä se ostoskoriin, niin voit pian korjata rikki menneen

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tuotekuvauksesta näet nopeasti, sopiiko vetoketju johon olet juuttunut siihen materiaaliin, johon haluat sen kiinnittää - ja myös mistä materiaalista itse vetoketju on tehty! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Paljon käyttöä

Haluatko ommella uuden tyynyliinan, mekon, housut tai korjata vaatteen, jonka vetoketju on rikki? Silloin vetoketju voi olla pelastaja hätätilanteissa! Vetoketjuja on piilovetoketjuilla, eri väreissä ja eri malleissa, jotka sopivat kaikenlaisiin kankaisiin ja kuvioihin, joihin niitä voi haluta kiinnittää. Voit toki ostaa vetoketjuja metreillä ja olla kotona, mikä voi olla hyvä kun tekee mieli suunnitella. ja ompele yhteen takki tai jotain muuta, johon haluat vetoketjun!