Asiakaspalvelu

Työkalu

3 222 edullisia ostoksia


Suodata

Hieno valikoima työkaluja korujen valmistukseen

Leikkaamalla ja liimaamalla, vasaroimalla ja poimimalla voit valmistaa omia koruja, jotka ovat täysin ainutlaatuisia. Ja juuri tällä hetkellä pyrimme ainutlaatuisuuteen ja olemaan oma itsemme. Täällä Fyndiqissa voit hyödyntää edullisia korutyökaluja, jotka yksinkertaistavat työtäsi. Kaikkea halvoista pihdeistä, pinseteistä hattuihin, jotka pitävät kaiken paikallaan. Meillä on yksinkertaisesti kaikki mitä tarvitset luodaksesi koruja, joita sinä, lapsesi ja lastenlastesi lapset haluavat käyttää. Kyllä, rima kannattaa asettaa korkealle

Vinkkejä onnistuneeseen hankintaan

Muista, että on parempi, että yksi työkalu on liikaa kuin yksi liian vähän, jotta et seiso siinä pihdeillä, jotka eivät sovi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Tee omat korusi

Korujen ostaminen verkossa on hauskaa. Mutta seuraavaksi kaksi kertaa hauskempaa tehdä koruja ja tehdä kaulakoruja tai korvakoruja ja saada mielikuvitus inspiraationa ja lähtökohtana. Oikea korutyökalu on edellytys sille, että korujen valmistaja voi olla ylpeä. Korunvalmistusvälineissä voi joskus olla pieniä eroja, jotka ovat tärkeitä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä, joten tarkista huolellisesti, onko kyseessä kaareva nokka vai kapea litteänokkapihdit.