Asiakaspalvelu

Säilytys

3 001 edullisia ostoksia


Suodata

Säilytys kalastuksen aikana

Jos pidät kalastamisesta, tiedät, kuinka tärkeää on hyvä kalavarasto. Tarvitset paljon lisävarusteita valmistautumiseen, kun olet kalastusseikkailussa. Täältä löydät runsaasti säilytystuotteita, jotka on mukautettu erityisesti kalastusretkiin. Se, kuinka paljon varusteita sinun tulee ottaa mukaasi, riippuu siitä, kuinka kauan olet poissa ja millaista kalastusta aiot tehdä. Jos olet vain menossa ulos kalastamaan lasten kanssa eräänä iltana, ei tarvitse olla paljon edistyksellisiä laitteita, mutta jos olet menossa kalastusveneeseen, saatat tarvita sitä enemmän. Jos aiot olla pitkäksi aikaa poissa, tarvitset tilaa myös lounaskassille.

Täältä löydät kalastuskassin kaikkiin tarpeisiin. Meillä on suuria vaihtoehtoja, joihin mahtuu vetolaatikko, kela, kalastusveitsi ja kaikki muu, mitä saatat tarvita kalastusmatkasi aikana. Monet kalastuskassit ovat vedenpitäviä kestämään ulkona oloa kaikissa sääolosuhteissa. Se on myös erinomainen, jos olet menossa ulos veneellä. Monet suosivat kalastuskassia kuin kalastuslaatikkoa, koska sitä on helpompi kuljettaa mukana.

Valitse oikea kalastuskassi

Kassia valittaessa on tärkeää, että lähtee tarpeistasi ja myös henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Haluatko repun tai laukun, jota kannat kädessäsi? Se on täysin sinun päätettävissäsi, ja täältä meiltä löydät monia vaihtoehtoja, joista valita. Meiltä löytyy myös laukkuja vapoille, joten sinun ei tarvitse kantaa niitä kädessäsi. Tällä tavalla sinulla on myös mahdollisuus ottaa mukaan useampi kuin yksi vapa, kun lähdet.

Vedätyslaatikko kaikkiin tarpeisiin

Vedätys on tärkeää kaikille kalastajille. On olemassa useita eri tyyppejä ja laatikon avulla voit helposti pitää ne erillään. Laatikoissa on useita osastoja ja myös useampi kuin yksi kerros. Laatikon koko riippuu täysin siitä, kuinka monta viehettä, koukkua, kelluketta ja muuta vastaavaa haluat ottaa mukaan.

Tarjoamme myös hyviä kannettavia lounaspusseja, joissa on jäähdytystoiminto, jotta voit ottaa ruokaa mukaan lähtiessäsi kalastus. Kylmälaukun avulla ruoka pysyy tuoreena pidempään ja voit nauttia pitkästä kalastuspäivästä.