Asiakaspalvelu

Suojus

4 170 Edullisia ostoksia

Suodata

Itsensä suojaamisen tärkeys

Itsensä suojaaminen on tärkeää kaikissa yhteyksissä, mutta tärkeintä kovissa urheilulajeissa - koska silloin altistat kehosi sille, mikä voi olla fyysisesti haitallista. Olipa kyseessä jalkapallo, jääkiekko tai nyrkkeily, suojan tärkeyttä ei voida sivuuttaa. Ja siksi me Fyndiqilla olemme koonneet kaikki harjoitussuojat ja urheilusuojat yhteen paikkaan. Edulliset jalkasuojat, kypärä ja nilkkasuojat ovat vain osa siitä, mitä löydät laajasta valikoimastamme!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Kun ostat harjoitussuojat edullisesti netistä, voit hemmotella itseäsi pienellä lisäsuojalla , mahdollisimman turvallisesti! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Runko on tärkein asia mitä meillä on

Monet ovat niitä, jotka pitävät huolella tarvikkeidensa suojaamisesta, eivätkä haaveilisi lähteä ulos juoksuun ilman hyvää treenisuojaa iPhonelle. Toisaalta kehon suojaaminen ei ole yhtä itsestään selvää, vaikka se on se, jota ei voida vaihtaa, jos se rikkoutuu. Ole älykäs ja ota kassakaappi turvattomille ja käytä saatavilla olevaa suojausta urheillessasi. Hammastahna, jonka valmistat itse ja pureskelet oikeaan muotoon, voi olla se, joka estää sinua lyömästä hampaitasi kuntoilun aikana!