Asiakaspalvelu

Hanskat

320 edullisia ostoksia


Suodata

Hanki hyvä ote golfkäsineillä

Hyvän golfswingin tekeminen on tietysti paljon teknologiasta kiinni. Mutta kyse on myös hyvästä otteen seurasta. Ja paras pito annetaan niille, joilla on hanskat, jotka on suunniteltu erityisesti golfin pelaamiseen. Me Fyndiqilla olemme koonneet suuren valikoiman halpoja golfhanskoja kaiken kokoisina ja malleina. Käsineet tulevat tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Callaway, Galvin Green, Puma ja Clicgear! Meiltä löydät myös golfhanskat Hello Kitty -brändin pienimmille pelaajille! Kiire löytää verkosta!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Golfin ystäville voimme tarjota muutakin kuin vain golfhanskat. Meiltä löydät myös golfkiikarit, golfvaatteet ja golfmailat. Periaatteessa kaikki golfaajana tarvitsemasi varusteet ovat täällä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Lämmitä käsiäsi pitkien golfkierrosten aikana

Tällä sivulla ei ole vain ohuita golfkäsineitä, jotka antavat paremman otteen. Löydät myös mukavat suojakäsineet, joita voi käyttää vetojen välillä, kun ulkona on vähän kylmempää. Tai miksi et käytä niitä pitkien kävelylenkkien aikana, kun et pelaa golfiä Suojakäsineet on vuorattu lämpimällä pehmusteella sisältä ja kulutusta kestävää ja vettä hylkivää materiaalia ulkopuolelta. Toisin sanoen, ne ovat aivan täydelliset kylmänä ja tuulisena päivänä radalla!